Tarteletter bornholm. MENU

Vi fryder og mætter med kæmpe tarteletter

Tarteletter bornholm

Fiskekødet formes herefter til fiskeboller, som koges og opnår herefter en let og god konsistens. Skal du og ungerne til Bornholm i løbet af Kristi himmelfarts-weekenden — og er I oven i købet vilde med tarteletter hvem er ikke det? Økologisk havtorn fra Bornholm og en masse havtorndelikatesser, som f. At nogen har formået at sætte intet mindre end fem eksemplarer af den ret til livs, som i al sin pragt udfylder en hel middagstallerken og ligner en mellemting mellem en stor fuglerede og en vulkan i udbrud, er simpelthen ikke til at fatte. De kostede en tartelet for overmunden og én for undermunden. Idéen med tarteletterne opstod, fordi både Lene og Hanne syntes, at de ville servere et rent og skært barndomsminde. Du kan lige nå det Alrø åbner igen den 10.

Next

Bornholms Rovfugleshow

Tarteletter bornholm

Måske har du selv nogle andre forslag. Vi er parate og glæder os til at tage imod Jer eller Jeres selskab. Den smukke natur i Ekkodalen I Ekkodalen finder du en næsten 200 år gammel fredet skov samt bl. Allergener: Fisk, mælk Produktinformation Ingredienser: Kød af torskefisk 55% , vand, kartoffelmel, rapsolie, flødepulver, salt og krydderier. Hold desuden øje med vores side, hvor vi annoncerer særlige arrangementer i løbet af sæsonen, såsom rundvisninger og 'drinks på landet'.

Next

Restaurant Ekkodalshuset, Akirkeby

Tarteletter bornholm

Særligt i turistsæsonen men også i skuldersæsonen p. Fis og ballade Det er ikke kun tarteletterne, der lokker folk til Alrø. Sludrer med gæsterne Lene når også altid lige en runde hos gæsterne, så hun kan fortælle lidt om den ø, hun og hele hendes familie er kommet til at holde så meget af. Når vejret er godt, kan frokosten nydes i vores dejlige gårdhave. Børnemenu med hjemmelavede frikadeller og tarteletter. På vores menukort er der noget for enhver smag, både til voksne og børn og til priser alle kan forstå, med en høflig og kompetent betjening. Tarteletterne har været med til at finansiere en hjertestarter til brug for caféens gæster og øens beboere! Det bedste ekko i Ekkodalen finder du ved H.

Next

Restaurant Ekkodalshuset, Akirkeby

Tarteletter bornholm

Vi er meget fascinerede af havtorn og dets mange gode egenskaber, og optagede af at anvende havtorn på nye innovative måder, samt bruge alle dele af planten. Han spiste hele 5 tarteletter! På den 35 kvadratkilometer lille ø midt i Horsens Fjord har ægteparret Lene Henriksen og Hanne Ovesen med deres familie siden 2010 inviteret indenfor i deres helt specielle eventyrland og frydet sig ved gæsternes begejstring over stedets trækplaster: kæmpetarteletten! Selvom vi meget gerne sælger alle retter på vores frokostkort, er stedet nok mest kendt for deres signaturret: De store Genlydstarteletter på 600 gr. Efter en god og fornøjelig dag på Bornholm, er det herligste at kunne nyde veltilberedt mad af friske råvarer, i en afslappet og hyggelig atmosfære, værdier der danner grundlaget for Margeritten. Og i sommer inddrog vi så vores egen privatbolig og flyttede til et hus i den anden ende af øen. Vi har sympati for den lille fugl der bliver drillet af de andre, vi er negative overfor bøllen der spiser alt kornet.

Next

Arla

Tarteletter bornholm

Vi ville lave noget stort og unikt, noget, som folk ville hygge sig med og snakke om. Fiskebollerne fyldes straks i emballagen for at bevare den gode smag. Parret fik hurtigt en aftale med en bager, der kunne levere selve tarteletten, som Lene havde designet i overstørrelse. Slut af med en hyggelig middag Efter at have gået en tur i Ekkodalen kan man tage frokost ved og nyde en af deres landskendte tarteletter. Er du på Bornholm, er du meget velkommen til at besøge os på Fløjlegård. Lækker ostemad med hjemmelavet sennep.

Next

Restaurant Margeritten i Allinge på Bornholm er et dejligt spisested i rare og hyggelige omgivelser.

Tarteletter bornholm

Et godt grin er faktisk lige nøjagtig det, der tager imod gæsterne, når de træder ind på den store gårdsplads. Der er flere hyggelige , hvor man bl. Fuglene er livlige, smukke og allestedsnærværende. Der fremstilles både økologisk og konventionel mel malet på valser eller stenkværn. Ekko i Ekkodalen Når du besøger Ekkodalen på Bornholm, bliver du også nødt til at teste ekkoet. Servering Server fiskebollerne i klar fiske-eller hønsekødssuppe og pynt med forårsløg og strimler af citron og rød peber - Og så er de rigtig gode til tarteletter! Vi har altid nye produkter i støbeskeen, som vi tester i vores gårdbutik inden vi sender dem videre ud i verden.

Next

Restaurant Margeritten i Allinge på Bornholm er et dejligt spisested i rare og hyggelige omgivelser.

Tarteletter bornholm

Allerede året efter var det heller ikke nok — vi måtte afvise for mange — så vi fik bygget en pavillon, der gav os ekstra pladser. Ekkodalen er Bornholms største sprækkedal Ekkodalen i Almindingen på Bornholm er øens største sprækkedal, og strækker sig ca. Tartelletterne på Café Alrø er med cirka 300 gram fyld, der altid er frisklavet samme dag. Læs mere om historien og mølleriet. Vi har åbent på hverdage mellem 15 og 17 fra Påske til efterårsferien.

Next

Restaurant

Tarteletter bornholm

Ved smagen af den første bid kryber en forståelse dog ind, for aldrig har den gamle ret, der oprindeligt stammer fra Frankrig, smagt bedre! Kornet dyrkes fortrinsvis på Bornholm af udvalgte landmænd, og der er fuld sporbarhed fra jord til bord. Restaurant Margeritten er beliggende i Allinge by på det nordlige Bornholm, midt på Kirkepladsen, med udsigt til det flotte nyrenoverede torv og kirke. Vi har også havtorn planter, til jer der gerne selv vil igang. Selskaber modtages hele året, ring på 56 48 22 09 og få en uforpligtende snak og et godt tilbud. . Vi anbefaler derfor at der bookes bord hele året. Når vi mennesker betragter dem, ser vi personligheder som vi også finder i vores egen verden.

Next