Tampere pysäköinti vyöhykkeet. Pysäköintiluvat [Tampereen kaupunki

Liikenne, saapuminen ja pysäköinti

Tampere pysäköinti vyöhykkeet

Tampereen keskustan katu- ja pysäköintialueille on erikseen osoitettu vammaisten ajoneuvoille tarkoitettuja pysäköintipaikkoja lisäkilvellä no 836. Pysäköintimaksujen korotuksella ja ykkösvyöhykkeen laajentamisella tavoitellaan yhteensä noin 400 000 euron lisätuloja. Eli jos portilla sattuisi olemaan kova jono, voi olla fiksumpaa lampsia sisään huvipuistoon, ja ostaa lipputuotteet sieltä. Bussilla 3, joka ajaa Särkänniemen ohi. Sisäänkäynti — Ei turhaa odottelua Jos olet tulossa pienten lasten kanssa, et välttämättä ole ostamassa lipputuotteita ollenkaan.

Next

Tampereen pysäköintiuudistus siirtyy edelleen kesäkuun alkuun

Tampere pysäköinti vyöhykkeet

Asuintalojen pihojen poikki ei saa kulkea. Työmatkapysäköintilupa on tarkoitettu vain alueella töissä käyville. Lupaa hakevan tulee osoittaa esim. Sovelluksen avulla voi helposti hallita suosikkireittejä ja lippukansiota. Näin vaunut on helppo työntää suoraan sisään ja vetää suoraan ulos.

Next

Pysäköintimaksut ja

Tampere pysäköinti vyöhykkeet

Vieraspysäköintilupa ja asukaspysäköintilupa ovat toisistaan erilliset luvat, mutta molemmat myönnetään vain alueen asukkaalle. Vyöhykkeitä ei voi vaihtaa lipun voimassaoloaikana. Jos vaunuosasto on jo täynnä, sinun pitää odottaa seuraavaa bussia. Asukaspysäköintiluvan voi hankkia jokainen 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka asuu tunnusalueella. Seimelä arvioi muutosten tällöin tulevan voimaan kesäkuussa. Tarkemmat luvan myöntämisehdot, luvan hakemismenettely sekä sallitut pysäköintialueet on kuvattu alla olevissa liitteissä. Tämänhetkiset kulkureitit ja suojatiet näkyvät kartassa, joka on tämän sivun lopussa.

Next

Särkänniemi lapsen kanssa, ilmainen pysäköinti!

Tampere pysäköinti vyöhykkeet

KausilippuValitse vyöhykkeet Nella Nettilatauspalvelussa tai latauspisteellä. Ykkösvyöhykkeen arkipysäköinti säilyy entisen hintaisena. MobiililippuValitse tarvitsemasi vyöhykkeet Nysse Mobiili -sovelluksessa. Valitse sitten lipun toimitustapa: toimitus sähköpostiin tai matkapuhelimeen. Työmatkapysäköintilupakäytäntöä on päätetty kokeilla vuoden 2020 kesäkuun loppuun asti. Valitse lipullesi aina vähintään kaksi vyöhykettä. Taksin voi tilata myös Valopilkku-sovelluksella älypuhelimesta.

Next

Maksuvyöhykkeet [Tampereen kaupunki

Tampere pysäköinti vyöhykkeet

Lupa ei ole voimassa kuin merkityillä paikoilla. Varaus ja hinnat: Katso sivulta Telttailijat Uimalankatu 1 500 m. Tarkista Veturin internet-sivuilta tiedot ajankohtaista tarjouksista. Voit peruuttaa matkasi, jos olet ostanut lippuun peruutusturvan. Särkänniemi on loistava kohde pienten lasten kanssa. Verkkokaupasta voit ostaa lähiliikenteen lipun vain, jos matkaan sisältyy myös kaukoliikenteen matka.

Next

Maksuvyöhykkeet [Tampereen kaupunki

Tampere pysäköinti vyöhykkeet

Tämän lisäksi asiakkaan on varauduttava maksamaan mahdollinen erotus, mikäli junavuoro johon lippu muutetaan on alkuperäistä junavuoroa kalliimpi. Sisältää alekoodin palveluun Parkman Ilmainen pysäköinti Särkänniemessä? Lipputuotteita voi ostaa myös huvipuistosta sisältä. Huomioi kuitenkin normaalit katualueen pysäköintisäännöt ja siellä täällä olevat pysäköintikieltoaluetta osoittavat merkit. ArvolippuValitse vyöhykkeet Nella Nettilatauspalvelussa tai latauspisteellä. Muutos onnistuu myös asemien lipunmyynnissä.

Next

Särkänniemi lapsen kanssa, ilmainen pysäköinti!

Tampere pysäköinti vyöhykkeet

Myös Hakametsän pysäköintialueella on taksiasema. Suksien kuljettaminen junissa on maksutonta, paitsi kun sukset viedään sinisten junien matkatavaravaunuun. Edit: Kesällä 2018 julkaistiin Tampereen uusi parkkisuunnitelma, jossa Amurin alueella pysäköintiä tullaan rajoittamaan syksystä 2018 alkaen. Valitse matkustajamäärä sen mukaan kuinka monta henkilöä matkustaa. Mutta mitä maksaa ranskalaiset, jäätelö ja hattara? Kakkosvyöhykkeen hinta nousee 1,60 eurosta 2,00 euroon tunnilta.

Next