Super corner tahko. Ajankohtaista Tahko

SuperCorner Tahko (Tahkovuori, Suomi)

Super corner tahko

Toivomme pystyvämme palaamaan takaisin liikunnan riemua pursuavaan arkeen mahdollisimman nopeasti, mutta uusien virustartuntojen ehkäisy on tällä hetkellä kuitenkin myös meidän tärkein tehtävä. SuperCorner Tahko Open: sun 15. Arvomme palkinnon tätä julkaisua kommentoineiden kesken pe 27. Yhdistä ohjelmaan Tahko Farmilla käynti, golfopetus, laskettelu tai vaikkapa Tahkonportaat tai frisbeegolf. Lisäksi Supercornerin yhteydestä löytyy Tahko Span laadukkaat ruokapaikat, joissa voi tankata trampoliinimaratonin jälkeen. Tämä koskee myös Tahko Span allasosastoa.

Next

FAQ SuperCorner Tahko

Super corner tahko

Kysy tarjous SuperCorner Tahkossa viihtyvät lapset ja aikuiset. SuperYössä on hyvin aikaa myös hyödyntää SuperCornerin lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia. Tervetuloa Tahkolle, Tahko Spa:lle ja SuperCorneriin! Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Luvassa musiikkia, värivaloja, kasvomaalauksia, sekä leikkimielisiä kisailuja! Kaiken ikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset — ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Vallitsevassa koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa puistomme on keskiviikosta 18. Sesonkiaikojen ulkopuolella puisto on avoinna pääsääntöisesti arkipäivinä klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 10-14. Käsidesiä löydät puiston sisäänkäynniltä ja trampoliinialueelta.

Next

Vauhdikas perheloma Tahkolla

Super corner tahko

SuperYö, joka oli tarkoitus järjestää la 21. Sään vaikutuksesta ilmoitettavat lisäaukiolot tulevat näkyviin etusivun aukioloaikojen listaukseen keltaisella tekstillä. Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa. Kausikorttilaiset saavat korttinsa tauolle veloituksetta ja lahjakortteihin lisäämme voimassaoloaikaa. Olethan tällöin yhteydessä SuperCorneriin: info.

Next

SuperCorner Tahko (Tahkovuori)

Super corner tahko

SuperYö alkaa illalla klo 18 ja se päättyy seuraavana päivänä klo 10. Ohjelmassa jouluista musiikkia, tonttuilua ja kasvomalauksia. Aukioloajat ja tapahtumat löydät osoitteesta SuperCorner Tahko on liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto koko perheelle. Kohtaamisissa jätämme kättelyt ja halaamiset toistaiseksi väliin. Aikamoista rahastusta:liput 14 ekee pernuppi ja myös aikuinen maksaa vaikka ei tee muuta kuin katsoo lapsien perään eli kuluttaa lattiaa kengillään! Tykkää sivustostamme ja kommentoi tätä päivitystä.

Next

Indoor activitypark Super Corner Tahko

Super corner tahko

SuperYössä on hyvin aikaa myös hyödyntää SuperCornerin lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia. Welcome to SuperCorner Tahko, where you can enjoy adventure and games, test your skills and have fun with a variety of sports. Puistoon kuuluu Seikkailualue, Game Arena sekä Freestyle Hall. Nimensä mukaisesti illat ovat täynnä kimalletta, värivaloja sekä musiikkia. Liput ovat Teho 2h rannekkeita. Facebook ei ole osallisena arvonnassa. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita puistoon muksuaamuna, mutta suosimme alle kouluikäisten perheitä hinnoittelussa.

Next

SuperCorner Tahko liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto

Super corner tahko

Kurssilla pääsee opettelemaan erilaisia voltteja ja temppuja alkeista lähtien. Myös loma-ajan leirejä on tarjolla. Lisämuksu tai toinen aikuinen pääsevät muksuaamuun kympillä. Tavoitat meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland. SuperYö järjestetään, kun osallistujia on vähintään 10.

Next

SuperCorner Tahko (Tahkovuori)

Super corner tahko

SuperCorner on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Sisäänpääsyllä saa rannekkeen, jolla voi kulkea puiston porteista edestakaisin rajoituksetta koko päivän. Lippu käytettävissä tulevana pääsiäisenä 18. . Koronaviruksen leviämisen estämiseksi Kuopion Kaupunki on sulkenut sisäliikuntapaikkoja. Yö järjestetään, kun osallistujia on vähintään 10.

Next

Ajankohtaista Tahko

Super corner tahko

Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Corner syyslomalla auki joka päivä: Ma klo 11-19 Ti perheaamu klo 10-12, puisto 12-19 Ke 10-19 To 10-19, Seikkailupäivä Pe 10-20, Sparkle -ilta 18-20 La 10-18, SuperYö 18- aamu 10 Su 10-17 Lisätietoa ohjelmasta Koulun retket, kerhoporukat, urheiluseurat, yritysten tyky -päivät, polttarit, synttärit. Tämän viikon perjantaina klo 18-20 virittäydytään joulutunnelmiin Sparkle -illassa! Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista poikkeuksista aukiolossa Facebookissa ja internetsivuillamme: Hyvä ystävämme, Linkista tietoa Koronaviruksen vaikutuksista Tahkolla. Lomaa suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon, että esim. Perheen koko on 2-5 henkilöä 1-2 aikuista ja 1-4 alle 7 v. Kesäleiri on suunnattu 7—12 -vuotiaille ja on tiistaista perjantaihin klo 9-16. SuperYö on pullollaan kisailua, temppuilua, pelejä, rentoa yhdessäoloa ja ehkäpä jopa hieman jännitystä.

Next