Sunnmøre folkehøgskule. Sunnmøre Indremisjon

Startsida

Sunnmøre folkehøgskule

Golf Golf-faget passer både for den etablerte golfar og for deg som aldri har rørt ei golfkølle. Bakeriet var nedlagt, og vi såg muligheten for gjenbruk både av namnet og skiltet i kaffebaren vår ilulaywca ioptanzania stoppoverty kfukkfum kfukkfumnorge kfukkfumglobal ilulabakery qualitythatexites globalsafarisunnmorefhs globalsafari1920 verdegsjølvståoppforandre værdegselvståoppforandre fundraising funraising Sunnmøre Folkehøgskule Eit heilt år på eit halvt minutt - Sunnmøre Folkehøgskule Hav, fjordar, strender og Sunnmørsalpar er våre næraste naboar. Yogastilane vil vere ashtanga, vinyasa og yin. Nå er jeg lykkelig det ble sånn! Motto Forvent mykje, få meir Skuletype Grunnlagt 1908 Fylke Kommune Tettstad Adresse Varleitevegen 7, 6065 Ulsteinvik Rektor Arnt Ole Grimstad Elevar 100 Tilsette 25 Eigar Sunnmøre Folkehøgskule er ein i i i. Kanskje møter ein nokre musikantar i løpet av dagen eller finn ei statue ein aldri har sett før? Elevar reiser kvart år til Tanzania for å besøke Ilula, og årets elevkull har ambisjonar om å samle inn eit solid beløp til prosjektet. Alle inntekter frå loppemarknaden er øyremerka vårt Stop poverty-prosjekt. Andre kan ha bruk for det du ikkje lenger treng.

Next

Sunnmøre Folkehøgskule

Sunnmøre folkehøgskule

Flere av våre lokalforeninger har også avlyst sine møter og gudstjenester fremover. Det har vore om lag 20 personar i arbeid med renoveringa av hovudbygget. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2020 © smp. Frå skulen er det kort køyreavstand til og , og kort gåavstand til ein 9-hols golfbane. Dei har no fått beskjed om at det ikkje blir skulestart som planlagt. Etter kvart set du akkordane saman og spelar og syng deg gjennom nye og gamle låtar.

Next

Sunnmøre Folkehøgskule, Varleitevegen 7, Ulsteinvik (2020)

Sunnmøre folkehøgskule

I tillegg er han ein nevenyttig vaktmeister om det vert tid til overs. Mat på bål Lyst på pizza steikt på bål i ein kjele med sand? Lærar Henrik har vore svensk landslagskøyrar i Trial. Eit år på Sunnmøre Folkehøgskule byr på mange magiske augneblikk. På våren deltek du på ei turnering. Spørsmålet er hvordan vi som enkeltpersoner og forsamlinger kan være til hjelp for vårt nærmiljø, for kjente og ukjente som trenger en hjelpende hånd i dag og kommende dager. Møte med leiar for Representasjonskontoret for Norge i Palestina Hilde Haraldstad sunnmorefhs globalsafari1920 kfukkfum kfukkfumglobal fhsliv keephopealive Bethlehem, West Bank.

Next

merseytravel-newsroom.prgloo.com

Sunnmøre folkehøgskule

Yoga Eit fag der fysisk aktivitet og mindfullness møter kvarandre. Ein av dei grunnleggande teknikkane i animasjon er teiknefilm. Eg er ved di side og eg ser deg Ljos av Beate S. Styret beklagar også ovanfor elevar som ønskjer å gå på skulen, at det ikkje blir oppstart denne hausten, skriv styreleiar Odd Christian Stenerud i meldinga. Etter faget kan du kanskje imponere som kokk til kvardag og fest.

Next

Sunnfjord Folkehøgskule

Sunnmøre folkehøgskule

Vi lagar mat etter prinsippet sunt-godt-billeg. Vi møtte dei unge frivillige leiarane som er involvert i arbeidet, og både sang, snakka, leika og spiste i lag. Målet er grunnleggande sikrings- og bevegelsesteknikkar. Aktiv-linja og er utrulig nok snillare enn det sjølvaste Mor Theresa var på same alder. Vi opplever i disse dager en situasjon vi ikke før har hatt i Norge i fredstid. Lech sunnmorefhs globalsafari1920 fhsliv Ulsteinvik, Norway Global Safari arrangerte Ilulakveld med kafé, med informasjon og refleksjon frå reisa vår i Tanzania.

Next

Lærar

Sunnmøre folkehøgskule

I tillegg til vanleg folkehøgskuledrift, driv skulen med kurs og konferansar, catering og sommarhotell. Skulen har også lyst ut ei rekkje stillingar. Skal reise flere hundre kilometer på 60 timer, uten å bruke en krone Nernett Skal reise flere hundre kilometer på 60 timer, uten å bruke en krone Fra venstre: Marie, Dina og Mathilde som prøvde å få haik. Som utdanna formingslærar har ho kreative valfag som redesign, maling og foto. Vi formpressar og limer saman finèr til brett.

Next

Sunnmøre Folkehøgskule

Sunnmøre folkehøgskule

Det blir lagt tilrette til å gå opp til brattkortprøva. De fire ukene vi har hatt på Taiwan har vært svært innholdsrike og fulle av opplevelser hver eneste dag. Dette inneber også av vi kallar heim den klassa som er på tur til Taiwan. Den store Kina-reisa vart avlyst, men turen til Taiwan har ikkje vore noko dårleg alternativ. Av den grunn kan det vere lurt å søkje tidleg.

Next

Sunnmøre Folkehøgskule

Sunnmøre folkehøgskule

Aktiv som har litt for mykje overskot. Du får med andre ord verdsarv, djupe fjordar og sylkvasse tindar, fuglefjell og skikøyring i verdsklasse. Vipps, så har du din eigen kniv og slire. Stop poverty Kvart år samlar elevane inn pengar til eit prosjekt i Ilula i Tanzania. Førre skoleår kom det inn nær 650.

Next