Skisporet norefjell. Føremelding

Norefjell Snow report

Skisporet norefjell

Herfra er det scooterkjørt spor over en nytt høydedrag før du i en lang utforbakke kommer ned på Røggjen. Dette er en lett og fin tur som ikke behøver å ta motet fra noen. Midtre Djupsjøløype Startpunkt ved Skistua. Mellom alle disse løypene er det flere mulige tverrforbindelser — velg etter vær, føre og egen form. Tar dere til høyre i første løypekryss og til høyre også i neste kryss, så blir det en lett og fin tur tilbake mot Myte. Der krysser du veien og fortsetter på løypa i retning Holtelifjellet, først med lett stigning opp gjennom bjørkeskogen til du igjen er i høyfjellsterreng nær toppen av Holtelifjellet 1100 moh.

Next

Norefjell Snow report

Skisporet norefjell

Hallingskarvet, Hardangerjøkulen, Skogshorn, Hallingnatten, Reinskarvet og deler av Hardangervidda. Du kan også gå lengre turer da løypene er i tilknytning til Hallingdalsløypa som går helt til Ustaoset. Les føremeldingen for de lokale områdene før du legger ut på tur! Hvis du ikke, av ulike grunner, kan gå på ski er løypene fine å bruke til fottur! Vassfarfjellet byr på mye snaufjell og variert terreng og preparerer løypene i vinter- og påskeferien. Underveis belønnes du med en fantastisk panorama- utsikt. Ned til Buvasstølan går det lett, og videre ned til Langevatn kan det være friskt i et par bakker.

Next

Langrenn

Skisporet norefjell

Her foreslår vi en rundtur fra Myking som går forbi gapahuken «Håkonbue» ved Holmevatn. Link til detaljert spor på Skisporet. Turen kan startes fra flere utgangspunkt. Øvre Reinsjøfjell har flotte forhold for skiturer både mot Haglebu, Buvatn og Reinsjøen. Vestover i småkupert terreng ca 800 moh.

Next

Norefjell Snow report

Skisporet norefjell

I Eggedalsfjellet blir det hver vinter kjørt over 300 km. Click Add to Compare to see a side-by-side comparison of Norefjell vs. På Norefjell er der masse aktiviteter både sommer og vinter. De vakre og snille fjellområdene rundt Nesbyen er som skapt for langrennsløpere. Eventuelt, følg det lokale løypenettet hele veien ned til Hallingdal Feriepark i Ål løypa til skirennet Hallingspretten. Her er det alltid lunt og fint å ta frem nista. Our Norefjell snow reports are sourced directly from the ski resorts and are only recorded during the official ski season's opening to closing dates.

Next

GC6R795 Djupsjøveien

Skisporet norefjell

Mange søker til de mest populære utgangspunktene og det kan bli litt folksomt. Sesong Hallingdalsløypa Sør blir preparert og skal være oppkjørt i helger, ferieuker og høytider fra og med fredag i uke 7 til i midten av april. Veldig populær tur til den høyeste toppen i Nesbyen. Skiløypa går tilbake over Hestehallmyrene, Olsetløken og Smalvassbekken før du har vannet Olfisken på sørsiden av skiløypa. Etter en tur i skiløypene kan du nyte hyggelig selskap i glasslavvoen ved Høgevarde Fjellpark. De siste 400 meterne opp til toppunktet er bratte, men premien er den flotte utsikten! Fra Nesbyen, kjør R7 mot Oslo, ta til venstre over bura ved Liodden etter 6 km.

Next

Langrenn

Skisporet norefjell

Det kjøres opp førsteklasses skispor både i Øst-, Nord- og Sørmarka. Du kan gjøre turen lengre ved å legge turen om Hallingnatten 1314moh , Nesbyens høyeste punkt ca. I tillegg anbefales de lokale turkartene Geilo 1:50 000 Nordeca , og Nesbyen 1:50 000 Nordeca og Norefjell-Eggedal 1:50 000 Nordeca. På ei myrflata svinger løypa vestover, deretter sørover, og holder seg i åpent myrlandskap der den går sørover mot Blåfjell. Vi anbefaler Skiforeningens tur-håndbok for Kjentmannsmerket om du vil ha forslag til andre steder du kan oppsøke i Marka. Høgevarde preparerer 50 km med flotte langrennsløyper hvert år for at du skal kunne gli innover høyfjellsviddene.

Next

Skiferie

Skisporet norefjell

I dag meldes det om sol og temperaturer fra -4 til +2 grader på morgenen. See base depth recorded at the upper mountain, mid mountain and lower mountain stations, along with the current weather conditions at Norefjell, including wind speed and direction. En av de flotteste utsiktene i Nesbyen. Velg blant korte og barnevennlige rundløyper eller og utfordrende og lange toppturer med fantastisk utsikt. Til venstre i kryss ca 1 km etter å ha passert jernbanen over bro.

Next