Salatut elämät viola. Viola Helenius Reunalla Salatut elämät

Viola Helenius Reunalla Salatut elämät

Salatut elämät viola

Nyt he yrittävät saada selville jengin pomon henkilöllisyyden. Kyseisen pomon henkilöllisyys paljastettiin katsojille, ja hän on Dahlia Mustavaaran palvelija, Pupu. Myöhemmin Nella laittoi hänelle tekstarin, ettei ole yhdessä Severin kanssa. Only five of the original twenty characters , , , and still remain in the series, and most of the series' current characters have made their debuts in 2014 or later. Noelilla oli Pauli -niminen veli, joka teki itsemurhan. Tästä seurasi lyhyt välirikko Lindan ja Violan välillä. Benjamin ja Viola päätyivät harrastamaan seksiä, mikä ei kuitenkaan ollut Violan mieleen.

Next

Salatut elämät

Salatut elämät viola

An exceptionally widespread controversy was started by the season finale aired on 1 June 2009. Logo used from 2014 to early 2019. Pablo Ounaskari, 2019— on Delismon työntekijä ja ja yhteinen lapsi. Tällä hetkellä Anni, Eva ja vauva elävät mökissä. Alissan lähdettyä kävelemään pois paikalta, hän vilkaisi taakseen ja näki Gunnarin makaavan raitiokiskoilla ja tulevan takaa.

Next

Viola nauttii miramisusta (TV Episode 2020)

Salatut elämät viola

Kun Violalle selvisi ettei Severi ajatellutkaan asiaa niin, hän loukkaantui ja valehteli Antonille Severin laittaneen kätensä Violan paidan alle. In the episode, a pregnant woman, , was seemingly and a café exploded during a wedding celebration, which implied death of many main characters. Ruupertti Arponen, 2015— on ja poikalapsi, joka sai alkunsa vahingossa. Keväällä 2016 kävi ilmi, että Linda on Anton ja Viola Heleniuksen isosisko. Linda saikin töitä yhtiöiltä turvallisuuspäällikkönä.

Next

Salatut elämät

Salatut elämät viola

Camilla antoi Alissalle kiitokseksi Amandan lahjakortin, mutta Alissa jäi kodittomaksi. Talen oltua poissa kuvioissa Ilja alkoi viettämään enemmän aikaa biologisen isänsä, Lari Väänäsen kanssa. Kari joutui vankilaan, mutta pääsi pois Monica Mustavaaran avulla. He ovat myös alkaneet suunnittelemaan häitä. Sampon jätettyä asepalveluksensa kesken armeijassa temppuilunsa takia hän muutti isänsä , tämän uuden vaimon ja tämän tyttären sekä pikkusisarustensa ja luokse. Myöhemmin Gunnar kosi Ullaa ja keväällä 2017 pari alkoi suunnitella häitä. Tyrväinen was replaced by Vivi Wahlström in November 2016.

Next

Luettelo televisiosarjan Salatut elämät henkilöistä

Salatut elämät viola

Kari ja Linda eivät alkuun hyväksyneet suhdetta, mutta myöhemmin Linda muutti mielensä. All of the houses and other locations featured in the show are filmed at the FremantleMedia studio in Konala, Helsinki. Tammikuussa 2020 selvisi, että Annalla on. Synnytyksen jälkeen Anni uhkasi ampua Evan, mikäli tämä yrittäisi karata mökiltä. The series' episodes are also available online at the website for 30 days after their original airing. Linda vapautui vankilasta keväällä ja muutti asumaan isänsä Aaro Vaalanteen ja tämän avovaimon luokse. Elokuvan jatko-osassa Sampo ei esiintynyt vaan hänestä oli ainoastaan mainintoja.

Next

Viola nauttii miramisusta (TV Episode 2020)

Salatut elämät viola

Monica muutti Espooseen Magnuksen kanssa, mutta hän käy toisinaan Jirin luona hoivattavana. Sampo nähtiin sarjassa viimeisen kerran 16. Myöhemmin selvisi, että Gunnar on Ullan kanssa samassa talossa asuvien Mustavaaran siskosten, Camillan ja Monican, isä. Seuraavana keväänä Benjamin jätti Violan ja tämä alkoi seurustelemaan uudelleen Severin kanssa. The film was directed by Marko Äijö and the main characters are Sara Säkkinen , Venla Savikuja , Mikko Parikka , Markku Pulli , Patrik Borodavkin , Sara Lohiniva and Sampsa Tuomala.

Next

Salatut elämät

Salatut elämät viola

Pohjonen Kerttu Rissanen Ilja Taalasmaa Ruupertti Arponen Aki Nikkinen Sami Uotila Alissa Nikkinen Johanna Puhakka Jiri Viitamäki Mikko Parikka Eva Tamminen Tiia Elg Nella Tamminen Emma Nopanen Severi Sievinen Roope Puhakka Janne Haukkala Hemmo Karja Pietari Haukkala Miikka Wallin Jutta Korhonen Maarit Poussa Lola Vinberg Sofia Arasola Peppi Puolakka Sara Parikka Aino Kaukovaara Jasmin Voutilainen Viola Helenius Vivi Wahlström Aaro Vaalanne Teemu Lehtilä Camilla Axelsson Nora Rinne Noel Axelsson Jarkko Miettinen Dahlia Mustavaara Inkeri Mertanen Gunnar Mustavaara Raimo Grönberg Tommi Juslin Marius Laiho Lari Väänänen Ronny Roslöf. Many, including Finland's Minister of Communications , questioned the show's suitability for school children. Nellan tutustuttua ja Severin kuultua äitinsä Paulan sydämen olevan Nellalla, hän ei halunnut nähdä enää Nellaa. However, producer Marko Äijö said that the biggest sensation of the series was in the early days, when , played by Pete Lattu, kissed another man. Hänellä on pikkuvelipuoli Magnus Mustavaara, jonka äiti on hänen äitinsä hyvä ystävä. Linda ja Kari joutuivat lavastamaan Lindan kuoleman, jotta pomo luottaisi Kariin.

Next

Luettelo televisiosarjan Salatut elämät henkilöistä

Salatut elämät viola

Viola on valittanut asunnosta kerran jos toisenkin, mutta Aaron mielestä asunto on oikein hyvä heille kahdelle. Sarjan hahmot Kausi 2019 Ismo Laitela Esko Kovero Kalle Laitela Pete Lattu Ulla Taalasmaa Maija-Liisa Peuhu Kari Taalasmaa Tommi Taurula Benjamin Taalasmaa Aaron Bojang Sanni Taalasmaa os. Samalla kaksikon salainen menneisyys paljastui. Samuli alkoi myöhemmin seurustelemaan Aino Kaukovaaran kanssa, joka muutti hänen, Talen, ja Victorian kämppikseksi kimppakämppään. Myöhemmin hän törmäsi Alissaan kadulla ja tämä sanoi uhkeilevansa Gunnaria, jos on pakko. Nellan ja Violan välit olivat kiristyneet, kun Nuutti Seppä, sama poika johon Nella törmäsi ratikassa, saapui heidän luokalleen. Sitemmin Ainolla on ollut Veeti -niminen poikaystävä.

Next