Restaurant anker århus. Restaurant Anker Aarhus C

Anker

Restaurant anker århus

Nu har fiskerestauranten løftet sløret for, hvad du kan sætte tænderne i på spisestedet. Jeg glæder mig til at følge jer. Very nice atmosphere and ambience, very welcoming smiling staff, and pretty good food. Eller inviter vennerne med på vores restauranter, vi er heldige at vi kan krydre madoplevelsen, med den smukkeste udsigt. Du kan også sætte tænderne i en 220 grams entrecote med fritter, grøn salat og bearnaisesauce til 225 kroner. Ejendommen er ejet af Niels Albertsen, og bygget efter alle kunstens regler og ikke mindst de bedste materialer.

Next

Restaurant Anker Aarhus C

Restaurant anker århus

It looks pretty fancy, but the atmosphere is actually quite relaxed, and there were a few big family celebrations going on when when we visited. Der er stadigvæk to fiskehandlere. Restaurant Anker er en Restaurant som tilbyder mad, der er inspireret af det Fransk køkken. Klokken tilbyder forskellige menuer med klassiske danske retter der kan bestilles til selskab i restauranten eller ud af huset. The staff were very friendly and knew a lot about the dishes. We serve good fish and a lot of seafood, and today's dish depends largely on today's catch. De er just ikke kendte for at springe over, hvor gærdet er lavest.

Next

Ny fiskerestaurant Anker i Aarhus har menukortet klar

Restaurant anker århus

We talked with the waiter, the cock came to the table and agreed this was not acceptable. . Du sidder i unikke omgivelser med havkik og kan følge med i livet på lystbådehavnen. Vi serverer lækker mad, som er sæsonrelateret og hvor respekten for den gode råvare er i fokus. Hos Anker formår de at kombinere alt det gode fra de danske farvande med sublim fransk madlavningningskunst.

Next

Restaurant Anker, Århus

Restaurant anker århus

Vi er det mindst franske, franske brasserie i Danmark, og vi er nok mest for livsnydere, som går mere op i madoplevelsen, end at blive set — så lad bare den lyserøde polo blive hjemme. Livet er for kort til god mad i dårligt selskab. Nu er restaurant nummer tre også kommet i folden. Vi har ventet længe på, hvem der står bag byens nye, store restaurant på den gamle Nordhavn. De har om nogen bevist, at de ved, hvordan man driver restauranter, som hver især har deres særlige dna. Det bliver en fiskerestaurant i den klassiske stil, vi får at se.

Next

Welcoming ambience

Restaurant anker århus

Udvalget byder på pariserbøf, rejecocktail, tarteletter, sild og frikadeller. Eller du kan gå hele vejen til 300 kroner og vælge en tallerken med kongekrabber, krabbesalat, purløgs emulsion og kaviar. Og forstå os ret — vi ved godt, der skal være forskel på ude og hjemme. Og det er, at Aarhus får sig en restaurant ud over det sædvanlige. Så der bliver hummer, østers, pighvar, rødspætter, rejer, krabber, torsk og alle de andre skønne fisk og skaldyr, vi har i de danske farvande.

Next

ANKER

Restaurant anker århus

But do not worry - the menu also consists of big steaks, snails, foie grais and other delicacies. Bygningen rummer plads til hele 150 gæster, hvilket giver Anker mulighed for at være rammen om de mere skelsættende begivenheder i dit liv. Der findes mange forskellige Restaurant Århus, men kun en Restaurant Komfur! Vi hedder Anker, og vi ligger på Nordhavnen. Til dessert kan du få både ost og desserter. Byen og området er jo i nærmest eksplosiv vækst, hvilket gør, at projektet er godt set. Maden lader vi tale for sig selv.

Next

KP5

Restaurant anker århus

I was a bit skeptical based on the reviews in Tripadviser, but i have to say that I think the restaurant is under rated. Restauranten byder på fransk inspirerede retter i dejlige nyrenoverede lokaler. Checked out the place the day before and arranged how to preorder the serving so the lunch could be done in an hour with up to 15 persons - the time reserved for lunching in a busy workshop day. Men også flamberet Chateaubriand, snegle og andre klassiske franske retter, som ikke har noget med fisk at gøre. Det er helt uforståeligt den situation som vi alle står i og vi savner vores gæster og vores arbejde som vi elsker så højt! Men det er ikke nogen hemmelighed, at familien Schultz har ladet sig inspirere af miljøet i Skagen. Udover det så er anker jo forbundet med det maritime miljø, som passer ind til Nordhavnen og de gamle træskibe.

Next