Puskaradio karkkila. Karkkilan kaupunki

Karkkilan kaupunki

Puskaradio karkkila

Toisen päätöksen mukaan koulujen, oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen tilat on yhä pidettävä suljettuina. Hakuohjeet ja linkki sähköiseen hakukanavaan löytyy alla olevista linkeistä. Apua saa myös osoitteessa ikaihmisten. Luotamme jokaisen omaan arvioon omasta tarpeestaan. Karkkilassa tämä vaikuttaa seuraaviin toimintoihin, linjaukset ovat voimassa 13. Vaikutus on kokonaisuutena erittäin negatiivinen. Koronavirukseen ja hengitystieoireisiin liittyviä kysymyksiä toivotaan ensisijaisesti koronapuhelimiin.

Next

Karkkilan kaupunki

Puskaradio karkkila

Koronapandemian vaikutukset heikentävät Karkkilan heikkoa taloutta entisestään, koska sen johdosta kaupungin tulot verotulot ja maksutuotot vähenevät ja samaan aikaan menot kasvavat erityisesti sote-puolella. Kaupungintalon palvelupiste Serveri palvelee toistaiseksi ma - pe klo 8 - 12 Kaupungintalon palvelupiste Serveri palvelee toistaiseksi lyhennetyillä aukioloajoilla maanantaista perjantaihinn klo 8 - 12. Torialue ja toripaikat ovat vuokrattavissa myös toriaikojen ulkopuolella kaupallisiin ja ohjelmallisiin tilaisuuksiin. Päätös on tehty joustavaksi, jotta ruokakassien sisältöä voidaan muuttaa karkkilalaisten tarpeiden pohjalta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kaupunginhallitus on tyytymätön kaupunginjohtajan tekemiin päätöksiin, kaupunginhallitus voi tehdä asiassa uuden päätöksen esim. Yhteystiedot ovat: 044 467 5491 avoinna arkipäivinä klo 9.

Next

merseytravel-newsroom.prgloo.com

Puskaradio karkkila

Tori on avoinna juhannusaattona klo 7 - 14. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Kaupunginjohtaja on päivittäin yhteydessä sekä kaupunginhallituksen että kaupunginvaltuuston puheenjohtajaan, jotta heillä on koko ajan ajantasainen tilannetieto. Kaupunki voi myöntää tukena 2. Usein kysytyt kysymykset Millaisia jaettavat ruokakassit ovat? Työnantaja voi karanteeniin määrätyn työntekijän ei sairas, vaan altistunut kanssa sopia myös etätyöstä. Tällä on ollut tarkoitus nopeuttaa päätöksentekoa ja operatiivista toimintaa tilanteen vaatimalla tavalla. Miksi kaupunki ei käyttänyt jo toimivaa Wilma-kanavaa ruokatarvekyselyssä, kun sen avulla olisi voitu toimia välittömästi kuten esim.

Next

Karkkilan puskaradio

Puskaradio karkkila

Sisältö voi vaihdella sen mukaan, mitä tuotteita tukusta on kulloinkin saatavana. Torin Osuuspankin puoleinen pääty toimii normaaliin tapaan yleisenä parkkialueena. Miksi kouluruokaa ei jaeta automaattisesti kaikille koululaisille? Yskiessä ja aivastaessa suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla ja laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin. Apuna tarjotaan ruokakassi, jonka koko ja sisältö riippuu perheen koosta. Kesäkauden 2019 ensimmäinen tiistaitori on 21.

Next

Karkkilan puskaradio

Puskaradio karkkila

Palvelupisteen puhelinnumerot ovat 09 4258 3600 ja 09 4258 3755 ja sähköpostiosoite palvelupiste karkkila. Tällä hetkellä jaetaan kahta eri kokoista kassia, pienempi perheille, joissa on 1— 2 lasta, ja suurempi perheille, joissa on yli 3 lasta. Oireiden keston on hyvä olla vähintään 2 vrk ennen testausta. Yli 70-vuotiaat kuuluvat riskiryhmään ja heidän tulisi pysyä karanteenia vastaavissa olosuhteissa 13. Arjen apu -linjalle on tullut toistaiseksi yhteydenottoja noin 60 perheeltä. Koronaviruksen takia suositellaan asiakkaille asiointia verkossa ja puhelimessa.

Next

merseytravel-newsroom.prgloo.com

Puskaradio karkkila

Miksei kouluruokaa jaeta noutopisteissä kuten muissa kunnissa? Kaupungilla ei myöskään ole rekisteriä kaikista koululaisista yleisessä käytössä, joten tarvetta pitää kysyä perheistä erikseen, jotta jakelu voidaan toteuttaa. Autojen parkkeeraus Pyydämme malttia parkkipaikan etsimiseen vähän kauempaakin kaupungin keskustasta. Arjen apu -linjan kautta apua voi saada kuka tahansa karkkilalainen, joka kokee itse sille tarvetta. Monien oireet ovat olleet lieviä, mutta joukossa on ollut myös vakavasti sairastuneita. Näytteeseen pääsy arvioidaan edelleen vain koronapuhelimessa, jossa saat tarkat ohjeet testauksesta.

Next

Karkkilan kaupunki

Puskaradio karkkila

Sosiaalitoimistojen palveluneuvonta ma - pe klo 9—12 ja 13—15 044 752 1674 Numerosta tavoitat myös sosiaaliohjaajat ma-pe klo 9-12 ja sosiaalityöntekijät ma- pe klo 9-10. Yksittäisiä ihmisiä on lähetetty testeihin ja vastauksia odotetaan. Halutessasi voit tehdä koronavirustaudin oirearvio- testin Omaolo. Olkaamme huolellisia - voimme kaikki omalla toiminnalamme hidastaa viruksen leviämistä! Kela tekee kuntien ja sidosryhmien kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta voidaan varmistaa, että tukea saavat kaikki, jotka sitä tarvitsevat. Karkkilan kaupungin sivuilta: Keuken sivuilta: Lisätietoja yksinyrittäjien tuesta ja hakuohjeista elinkeinosihteeri Birgitta Holttinen, 044 5533 429, birgitta.

Next