Polisen västerort. Brott och händelser från Polisen i Stockholms län

Polisens vardag

Polisen västerort

Men jag är mer intresserad av att prata om deras studier, hur de ser på framtiden och vad de vill bli. I en stor polisinsats vid Hötorget den 31 januari griper tungt beväpnad polis som är efterlysta misstänkta för dubbelmordet på Café Mynta. Det är de som har planerat det. Vi möter dagligen kvinnor, män och barn som lider av pågående fysiskt våld och psykiska kränkningar hemma. Idag har 45 händelser rapporterats in från Polisen. Bråk, misshandel och förtvivlan mötte oss och det slutade med att vi grep mannen, kvinnan fick föras till sjukhus och socialtjänsten fick komma ut till platsen för att ta hand om barn som bevittnat allt. Men vi kan konstatera att de inte har blivit dömda för något.

Next

Polisen Västerort/Solna öppettider

Polisen västerort

Jag och mina kollegor vill önska alla Er en riktigt god jul och påminna er om att julen är barnens högtid. Poliser med mustasch Insamlat hittills: 300 kr I november önskar jag se alla poliser i Sverige i mustasch i syfte att tydliggöra kampen mot prostatacancer och samtidigt samla in pengar. Satt i en bil som stoppades av polis i mars. Men båda mordutredningarna läggs ner utan att åtal väckts. Mannen och kvinnan i bilen hade tyckt något var fel och agerat efter den känslan genom att ta kontakt med oss. Runt årsskiftet exploderar våldet igen, med garagemordet och pizzeriamordet.

Next

Polisens vardag

Polisen västerort

För en mikrosekund var det som om det svåra var borta, innan hennes verklighet var tillbaka. Ingripandepolisen i Västerort ansvarar för den här sidan. Vi finns här för att informera och tipsa om hur man kan förebygga brott samt berätta om vårt arbete. Vi letar med ljus och lykta efter honom Det är framför allt Bromma som har drabbats men även Järfälla och Hässelby-Vällingby. Två bröder, 24 och 25 år gamla, skjuts till döds på Café Mynta i Rinkeby.

Next

Polisen i Västerort: ”Vi letar med ljus och lykta efter minderåriga lyxbilstjuven”

Polisen västerort

Sitter nu häktad och står åtalad för grovt vapenbrott. Kolla in filmen: Boka tid för pass hos polisen: Läs mer om pass och id-kort: Stockholm: Går ditt pass snart ut? Han hade låst in henne av misstag. Jag tog ett motvilligt adjö av mannen och lämnade honom. Gunnar Appelgren har hört om filmen, men själv inte sett den. Det finns ingen statistik för sådana här saker och få personer ser vad vi faktiskt gör när det haglar massa anklagelser om hur ineffektiva vi är. När grannen knackade på så öppnade hon inte dörren.

Next

Polisen i Västerort: ”Vi letar med ljus och lykta efter minderåriga lyxbilstjuven”

Polisen västerort

Ring 112 om du eller någon annan behöver omedelbar hjälp. De vill leva sitt kriminella liv fullt ut. Ring 112 om du är orolig för pågående brott. Detta syftar på att män sparar ut till mustasch under november månad i syfte att åskådliggöra prostatacancer. Polisen utreder det som en hämndaktion för en vecka tidigare.

Next

Polisen larmar: 35 inbrott i Västerort på en vecka

Polisen västerort

Sammanlagt har man beslagtagit ett 20-tal vapen som kopplas till konflikten. Inlägg ska hållas till sakfrågan och hålla en god ton. Två bröder skjuts ihjäl med automateld inne på kaféet. Områdena har delats in i tre grader av utsatthet: Särskilt utsatta områden, riskområden och utsatta områden. Det är så otroligt lågt att jag som polis blir riktigt förbannad. De frågar var kommer du ifrån, varför blev du polis, har du skjutit någon någon gång? Igår kväll var vi flera bilar som jobbade med ett slagsmål som skedde i Solna.

Next

Polisens lista: Här är de 53 mest utsatta områdena i Sverige

Polisen västerort

Anhållen men senare avskriven för dubbelmordet på Café Mynta. Mannen är enligt uppgifter till Expressen anhängare till Shottaz och inblandad i mordet i parkeringsgaraget. Vi lade ner mycket fokus på barnen, det finns inget som tar hårdare på mig än att se barn fara illa. Tidigare dömd för bland annat grov stöld, rån, skadegörelse, olaga hot och narkotikabrott. Åklagare Maria Hävermark som leder förundersökningen har inte bekräftat den kopplingen och mordet är fortfarande olöst.

Next