Nille kundeavis. Nille Kundeavis

Nille Kundeavis

Nille kundeavis

Nille ble startet på Kolbotn i 1989. De beste tilbudene er tilgjengelige i filialer, postbokser, kataloger eller via følgende lenke:. . Vinnerbidraget premieres med garn til en verdi på 5. Nille er butikken for små og store anledninger! Opprettelsen av Nille i Norge daterer seg til 1989. Gaver med en personlig touch Noe av det hyggeligste som finnes, er å få en gave som man ser det er gjort seg flid med.

Next

Nille tilbud og kundeaviser

Nille kundeavis

Nille garn er et av de mest etterspurte produktene. Har du sett vår nye hjemmeside,? I dag har Nille nærmere 400 butikker i Norge og Sverige, og over 2000 ansatte. Den er nå oppdatert med flere fine tips og ideer for deg, både i forbindelse med lys - og lysvett, interiør, strikkeoppskrifter og mye mer! Du må selv designe ponchoen, strikke den og dele bildet med Nille. Nille-klubben er en kundeklubb for deg som er elsker interiør, koser deg når stearinlysene er tent - og elsker å feire de store og små stunder i livet; Bursdager, jul, påske, valentinsdag, ja - rett og slett alle anledninger som er verdt å feire - og det uten at det trenger koste all verden. Om du har fulgt denne bloggen en stund, så vet du at vi har delt lysvettreglene her flere ganger, vi synes lysvettreglene er så viktige at vi føler det er på sin plass å minne om disse flere ganger.

Next

Nille Sarpsborg Kundeavis

Nille kundeavis

Garn fra Nille må benyttes i designet av ponchoen, men du velger selv hvilket garn. Lys i alle former og fasonger, i lysestaker og på lysfat i husets koselige kriker og kroker. Ponchoens design må ikke inneholde beskyttete mønster. I 2006 solgte Aarskog-familien flesteparten av askjene til et investeringsselskap som gjennomførte en sterk ekspansjon av kjedens virksomhet. Vi feirer at sommeren er igang med ukeskonkurranser både på vår og , og totalt skal vi dele ut over 20. Å gi bort gaver i en hyggelig gavepose har også blitt veldig populært.

Next

Nille kundeavis 01. 03. 2020

Nille kundeavis

Vinneren er den som i løpet av finaleperioden har fått flest stemmer. I dag finner du nærmere 400 butikker i Norge. La hver gave bli personlig, skriv en hyggelig hilsen, heng på fin pynt eller gjør noe annet som du tror vedkommende mottaker vil synes er ekstra hyggelig. Nille-kundeavis legges ut hver uke reglemessig. Forretningsfordelen med Nille er det brede utvalget produkter.

Next

Nille

Nille kundeavis

Nille påtar seg ikke ansvar for materialet som sendes inn i konkurransen. To heldige vinnere én fra Facebook og én fra Instagram får hvert sitt gavekort på 2000 kroner! Her finner du lys og lykter, tepper og puter, speil og pyntestener, kurver, pledd, planter og garn. Data kan bare gis på partnerplattformene hvor vi leverer tjenesten. Du kan delta med så mange design du ønsker, men hver person kan kun vinne en gang. Gaveposer fåes i flere størrelser, så de passer de fleste gavestørrelser, også de gavene som inntas i høye glass med stett ; Vi entrer høsten for fullt og med høsten følger innekos med levende lys. Du bestemmer selv hvordan ponchoen skal se ut, og står fritt til å velge utforming.

Next

Nille

Nille kundeavis

Deretter åpnes det for stemmer på de 4 finalistene innenfor en gitt finaleperiode. Dette gjør Nille til en av de populære norske butikkene med festutstyr. Kanskje du vil dele dine tips med oss, som da kan komme med i vår artikkel på? Nille-butikker blir gjerne assosiert med utstyret til festen, eller noe som helst som gjør opprydningen enklere. Hos Nille finner du ting som gir det lille ekstra til festen, eller gjør opprydningen enklere. Her finner du gresskar-effekter til Halloween, nisser og engler til jul og gule kyllinger til påsken. Nille følger sesongene og er butikken du bør handle i for enhver anledning. Vinneroppskriften må deles med Nille når konkurransen er avsluttet.

Next