Lars bern klimat. Piprök: Dubbelmoralisten Lars Bern

LARS BERN OM GLOBALISERINGEN AV SVERIGE

Lars bern klimat

Nyligen såg jag ett rent ut briljant exempel på propaganda i Bonnier pressen av Janne Josefsson. Vad som även är intressant är att med 4G så har folk runt mig nästan slutat att gå med telefonen mot örat överhuvudtaget. Pelle Ja du Bo J, du har inte funderat på att titta på Lars B:s argumentering? And the real societal consequences of climate change and extreme weather events remain largely unaddressed. Det är väl inte att förvåna sig över, det är ju därifrån pengarna kommer men jag skulle nog kalla det favorisering och stöd. Läxan är att vi kan alla vara helt säkra på att dagens klimat — och biodiversitets- demagoger i media och politik aldrig kommer att leverera några lösningar annat än för dem själva och, om de får makten, lämna fattigdom och död till oss andra.

Next

Klimat

Lars bern klimat

Som mycket historiskt intresserad, med specialintresse för andra världskriget, får jag kväljningar när jag läser Lars Berns artikel. Samma sak gäller i vertikalplanet. Tydligen har världens ång-entusiaster tjatat sönder Kinas regering att inte stänga den historiska platsen Sandaoling än, utan ge den lite mer tid. Efter detta så blev det omöjligt för Bern att få sina artiklar publicerade så Bern skrev en bok om ämnet Antropocen och han Lars Bern blir intervjuad av Swebbtv. Det blev en total hysteri över hela världen gällande ozonhålet. Han har också arbetat på med utveckling av. Speciellt när det gäller att ge en bild av Ryssland och Kina, vilka man inte kontrollerar och därigenom blir stopplossar för deras maktutövning.

Next

En fungerande klimatpolitik!

Lars bern klimat

Stora delar av vårt samhälle kommer att kollapsa. Det krävs minimala kunskaper i sannolikhetslära, decimalräkning avrundning samt lite, lite insikt i mängdteorin gränsvärden för oländigheter för att hur enkelt som helst slå hål på klimatmodellernas trovärdighet. Dessa personer ingår i inflytelserika lobbyorganisationer såsom Council of Foreign Relations, Bilderberggruppen, Romklubben, Trilaterala kommissionen m. Resonemanget i dina två inlägg leder till att vi kan skita i att ens bry oss eftersom vi ändå aldrig kan vara 100% säkra på om modellerna stämmer. Klimatförändringar som styr detta är knappast lite koldioxidförändring utan snarare tvärtom.

Next

Opportunisterna

Lars bern klimat

Given this uncertainty, precise emissions targets and deadlines are scientifically meaningless. George Soros spekulerade mot svenska kronan på 90-talet och förvärrade den ekonomiska krisen i Sverige. Men alla vet att när solen skiner på asfalten så absorberas väldigt mycket energi, det samma gäller för alla olika tak på byggnader. Frågan dammades sedan av på 70-talet när man på nytt talade om en annalkande istid. I alla sammanhang där det fria ordet ges utrymme. Det betyder högre kostnader för samma resultat.

Next

LARS BERN OM KLIMATALARMISMEN

Lars bern klimat

För varje år adderas flera meter snö som när den blivit tillräckligt tjock pressar ihop snön till is. Det är inte en fråga om vänster eller högerpolitik, det är i grunden en fråga om pengar. Domedagen flyttas fram hela tiden när inget händer. Men vi får väl vänta och se vad som komma skall, jag för min del är inte ett skvatt orolig över klimatet, det politiska läget dock är betydligt allvarligare för våran framtids väl och vä. Föroreningar Det moderna industrijordbruket medför som jag pekade på en massiv användning av gifter som sprider sig okontrollerat i ekosystemet. Snarare tvärt om, så är det havets uppvärmning som ger variationerna. Det ryska trollet vill försöka så split, gå inte på hans löjliga epitet -bäbis, tja vem är bäbis egentligen? För övrigt, när kommer din analys av de olika klimatmodellerna.

Next

Klimatbluffen: Heder till Lars Berns debattartikel

Lars bern klimat

Sandviken, Gävleborg, Sweden Min bloggadress är alpinechar - röding; min favoritfisk i alla kategorier. Målet är att påtvinga andra länder en minskning av deras energianvändning. Stirrar man sig blind på dessa fakta? Suga ur jordarna så mycket som möjligt. Inlandsisen i Antarktis bildas genom att det snöar in över land. På himlen över strandhedarna fanns i år endast ett ensamt lärkpar kvittrande kvar. Valet av rapporter, och bortvalet av rapporter, speglar vad jag sett mycket tydligt deras regeringars agenda.

Next

LARS BERN OM GLOBALISERINGEN AV SVERIGE

Lars bern klimat

Bland högerns utsända klimatskeptiker kallas regelmässigt klimatforskare för bedragare och mutkolvar och dom som tar varningarna på allvar för klimathysteriker. Ekonomi byggnader förfaller och till slut överges. Dom sysslar alltså inte bara med klimatet utan även med alla förändringar som kan påverka framtiden, inklusive saker som sociala och socioekonomiska. The 1992 Climate Change treaty was signed by 190 countries before the balance of scientific evidence suggested even a discernible observed human influence on global climate. Du är bara några klick ifrån att se det själv. Listan på forskare inkluderade även medarbetare inom.

Next