Kørsel statens takster 2019. Satser for 2019

Bekendtgørelse om Skatterådets satser for 2019 vedrørende fradrag for befordring mellem hjem og arbejdsplads og udbetaling af skattefri godtgørelse for erhvervsmæssig befordring

Kørsel statens takster 2019

Bemærk desuden at du ikke kan få kørselsfradrag og kørselsgodtgørelse for samme tur. Kører du mellem flere arbejdspladser i løbet af samme dag, kan du få kørselsfradrag, hvis du samlet set kører mere end 24 kilometer hver dag — også selvom du kører frem og tilbage mellem den samme arbejdsplads flere gange i løbet af dagen. I næste sektion finder du kilometerpenge for studerende. Kørselsfradrag 2019 Find her vores beregner til at. Jeg bor i Skive og arbejder i Silkeborg. Hej John Nej, det er ikke korrekt.

Next

Satserne for skattefrie kørepenge og diæter i 2019

Kørsel statens takster 2019

Værdi af fri bil beregnes af mindst 160. Jeg er dog blevet lidt forvirret ift. Hvis din arbejdsgiver ikke ønsker at udbetale kørselsgodtgørelse, eller kun vil tilbyde en lavere sats, så kan du ikke ændre på det. Tak for al den gode info om kilometerpenge! Der er dog et loft for kilometerpengene, som er fastsat ved dele af turen, som overstiger 300 km dagligt. Så vidt jeg husker, var der på et tidspunkt en artikel, hvor der stod, det var fordelagtigt at arbejde i samme by, som man studerer i, hvis man er pendler — netop pga. Her kører jeg i egen bil til praktikpladsen, og her er jeg godt klar over, at jeg ikke vil få dækket noget, men i løbet af arbejdsdagen bruger jeg min private bil i erhvervsmæssig øjemed.

Next

Satserne for skattefrie kørepenge og diæter i 2019

Kørsel statens takster 2019

Hej Thorbjørn Det er mit gæt at du kan gøre sådan. Men når man kører fra hjem og til et andet sted, så skal det afklares om dette andet sted kan betragtes som ens arbejdsplads. Hej Dan Virksomheden kan give dig kørselsgodtgørelse for den strækning du kører arbejdsrelateret eller for en mindre strækning. Også hvis medarbejderen vælger at tage offentlige transportmidler eller for eksempel cykle til arbejdet, kan fradraget beregnes ud fra afstanden mellem hjem og arbejde. Sats for cykel, knallert og scooter pr. Skriv meget gerne svaret her i tråden, så artiklen kan blive opdateret med dette scenarie.

Next

Kørselsfradrag og befordringsgodtgørelse for 2020

Kørsel statens takster 2019

Men det lyder til at at din samlede transporttid er mere end 2 timer længere end hvis man tog turen i bil. Når du i 2020 angiver kørselsfradrag, så er det på 2019 selvangivelsen, og derfor skal du bruge satserne for 2019. Hvilket jeg ikke rigtig fik svar på. Er du medarbejder i en virksomhed, og bruger du egen bil til erhvervsmæssig kørsel, kan du få kilometerpenge. Det er jo ikke det samme som, at taksterne passer lige præcis på din virksomhed, men vil man anvende de skattefri satser, så er det vilkårene. Alternativt er det erhvervsmæssig kørsel, hvor din arbejdsgiver betaler for brændstof og broafgifter.

Next

Bekendtgørelse om Skatterådets satser for 2019 vedrørende fradrag for befordring mellem hjem og arbejdsplads og udbetaling af skattefri godtgørelse for erhvervsmæssig befordring

Kørsel statens takster 2019

Men hvis du har kørt på arbejde hver dag og derfra kørt videre til Holstebro, så kan du godt få befordringsfradrag for turen fra dit hjem og til den normale arbejdsplads, og yderligere kørselsgodtgørelse for turen fra arbejdspladsen til Holstebro. Hej Jonas Som du beskriver det, så er denne kunde en midlertidig ny arbejdsplads i samme stil som f. Børne- og ungeydelse 7-14 årig årlig ydelse 11. Er det noget du har kendskab til? Kan Du hjælpe med at finde ud af hvilke regler der gælder for på dette område. Nogle af disse dage vælger jeg at sidde hjemme og arbejde for mig selv, men andre dage mødes jeg med min studiegruppe ude på skole, hvor vi laver tingene sammen. Jeg har firmabil fordi jeg også har en del erhvervsmæssig kørsel udover min transport fra min bopæl hvorfor firmabilen giver rigtig god mening for min arbejdsgiver. For personer med lav indkomst tillægges fradraget en procentdel efter reglerne i ligningslovens § 9 C, stk.

Next

Satserne for skattefrie kørepenge og diæter i 2019

Kørsel statens takster 2019

Det er samme situation som i denne kommentar: Du kan betragte det sted du skal møde, som din arbejdsplads, og dermed kan du få kørselsfradrag til denne destination. Kan man få km penge for de timer jeg bruger i bilen, når nu jeg ikke får løn for dem? Hej Kan man søge kilometerpenge fra studie start eller er det fra uddannelseskontoret modtager min ansøgning? Udgangspunktet for skattefri kørselsgodtgørelse er, at man er i ansættelsesforhold. Jeg håndhæver at han skal køre den korteste rute og at det er lovpligtigt. Kurserne er oftest heldagesprojekter og jeg kører derfor direkte fra Aahus til Kursusstedet og mener at jeg bør få kørepenge fra Aarhus til Kursussted. Hej Maria Det kommer an på om du opfylder betingelserne, hvilket du selv bør tjekke ift. Hvis din kørsel er arbejdsrelateret, så har din arbejdsplads mulighed for at udbetale kørselsgodtgørelse.

Next

Kilometerpenge >> Hvad er kilometerpenge og er det noget du kan få?

Kørsel statens takster 2019

Det gælder dog ikke, såfremt arbejdsgiveren eller hvervgiveren ved den endelige opgørelse anser det beløb, der overstiger satsen, for løn i relation til A-skat og arbejdsmarkedsbidrag. Bemærk: At du altid angiver kørselsfradrag for den periode der allerede er gået. Det betyder, at du kan få kørselsfradrag som normalt. Det kan du ikke fakturere en kunde for. Jeg er helt indforstået med, at man ikke kan få både fradrag og godtgørelse for samme tur.

Next