Julekonsert 2019. Arrangementer i Julekonsert

Julekonserter med Nordic Tenors

Julekonsert 2019

Musikere fra Musikkbarnehagen, Musikkskolen, Unge Talenter, Musikk på Majorstuen og bachelor- og masterstudenter ved Høyskolen bidrar i konserten. Endelig rekkefølge kommer i begynnelsen av november. Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser. Ulrikke synger julen inn i Tune Kirke onsdag 11. Det finnes ikke noe bedre måte å starte jula på enn med Oslo Ess hvert år! Førjulstiden byr på mange julekonserter i alle konserthaller, kirker og andre steder som samler forsamlinger. Årets gjesteartist er Thor-Martin Thorsen fra Halden.

Next

Årets Julekonsert

Julekonsert 2019

Her finner du konserter med kjente og kjære artister, og også nye talenter og mindre arrangement du bør få med deg. Elevene fra Musikk på på Majorstuen spiller kun på forestillingen kl 18. Band: Kapellmester: Christian Stähler Trommer: Ole Martin Thorset Cello: Martin L. Konserten varer i ca 85 minutter. Med sine klokkeklare stemmer, serverer de et juleshow spekket med julestemning og varm humor. Walking in the air plasseres veldig naturlig sammen med mange andre slike sanger som dere ikke er med på. Ved feil eller mangler i forbindelse med leverandørene som vi promoterer setter vi pris på at du i tillegg til å informere de også informerer oss slik at dette kan rettes.

Next

Julekonserten 2019

Julekonsert 2019

I 2005 hadde de première på sitt første show. Sammen med 9 musikere vil de skape en helt unik konsertopplevelse. Julekonserten 2019 - Det blir ikke ordentlig jul før Nordic Tenors strør musikalsk stjernestøv over frosne vinterhjerter. Musikkbarnehagen opptrer kun på forestillingen kl 16. For mange kor er julen høydepunktet når det kommer til konserter. Det blir garantert en stemningsfull opplevelse! Denne kvelden har de premiere på et knippe julelåter de har skrevet sammen.

Next

Julekonserter Oslo 2019

Julekonsert 2019

Nå er hun mer enn klar for finne julestemningen sammen med publikum i hjembyen. Dette er en fantastisk sammensetning av artister, som med sine allsidige bakgrunner byr på en julekonsert som strekker seg fra klassiske juletoner til kjente og kjære norske julesanger. Tenorene består av Jan-Tore Saltnes, Roald Haarr og Sveinung Hølmebakk. To forestillinger: kl 16:00 og 18:30. Ha en gledelig og fredelig jul! Foruten artistene selv medvirker musikerne Petter Anthon Næss tangenter , Torbjørn Økland strenger og Sander Nystad Weum perkusjon. Du vil oppleve alt fra kjente og kjære julesanger i ny drakt, via amerikanske slagere, til overraskende musikalske julegaver, alt i arrangementer som gir deg frysninger nedover ryggen. Dørene åpner cirka 30 minutter før konsertstart.

Next

Julekonserter Oslo 2019

Julekonsert 2019

Arrangør er selv ansvarlig for gjennomføringen og betalingstransaksjonene og billettbestillingene. Årets julekonsert Deilig er Jorden er igjen klare for turné, og i år tar artistene Anita Skorgan og Rein Alexander med seg sine gode kollegaer Christine Guldbrandsen, Are Hembre og Marie Forr Klåpbakken på tur! Barn under 2 år har gratis inngang, men må ta ut billett. Velkommen til julens vakreste eventyr! Se konserten på Oslo Konserthus! Her fremfører Christel julelåter som er nære og personlige for henne, med en utsøkt og sårbar vokal. Viktig info: Billettene er ikke refunderbare og det er ikke mulig å bytte mellom konsertene. Det vil stå skrevet i venstre kolonne når det er noe nytt.

Next

Julekonsert billetter, konserter og turnédatoer

Julekonsert 2019

En dyktig låtskriver og artist. Første del av notene er klare til nedlasting. Deres konserter har etablert seg som en av Norges mest besøkte juleturnéer. Siden vi prøver å gjøre som mange kor vil, å lage en god pause midt i konserten der koret går bak scenen for å slappe av litt, vil det bety at det er vanskelig å bli med på den sangen. Følg med her for å få med deg julekonsertene i 2019 som du ikke bør gå glipp av.

Next

Arrangementer i Julekonsert

Julekonsert 2019

Tenorene består av Jan-Tore Saltnes, Roald Haarr og Sveinung Hølmebakk. Ett av årets høydepunkt for artisten selv, som gleder seg masse! For fjerde år på rad, tar Ulrikke med seg sitt fantastiske band hjem til Sarpsborg for å holde julekonsert i flotte Tune Kirke. Nordic Tenors sine julekonserter Det blir ikke ordentlig jul før Nordic Tenors strør musikalsk stjernestøv over frosne vinterhjerter. De har tatt med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Ta gjerne kontakt om dere lurer på noe i den forbindelse. Julekonserter Oslo 2019 — Hvilken julekonsert er din favoritt?.

Next

Barratt Dues Store Julekonsert 2019 (kl. 16.00)

Julekonsert 2019

Send epost til redaksjonen aktivioslo. Dette er sjuende år på rad konserten Julenatt vil skape varm julestemning i kirker gjennom førjulstiden i Oslo. Billettene til Hovedskip er utsolgt, men det er fremdeles ledige billetter til Sideskip. Vi garanterer både julestemning og juleglede helt fra 29 november til og med 22 desember! Er det en julekonsert som bør inn her? Du finner alt fra tradisjonelle konserter med kjente og kjære julekonserter, og også stemningsfulle konserter med særpreg. En publikumssuksess som har høstet fantastisk kritikk fra landets største aviser, og ikke minst publikum. De gleder seg til en stor konsertopplevelse og garanterer julestemning! Ledsager med gyldig bevis gratis uten billett.

Next