Indisk drammen. Singh Saab The Authetic Indian Cuisine

Safran

Indisk drammen

Vandre gjennom døren , du går inn i India med følelsen av å være i en indisk hjem. Vi tilbyr lunsj- og middagsretter som smaker himmelsk. . La oss alle håpe at denne situasjonen går over så raskt som mulig. Etter å ha reist rundt i sørøst-asia flere ganger de siste årene, riktignok ikke til India, har vi kommet frem til at den beste indiske maten, den finner vi i Horten.

Next

Hjem

Indisk drammen

Vi er i utgangspunket en restaurant som ønsker at våre gjester skal sitte hos oss å spise og nyte maten i restauranten. I Thailand er det vanlig å dele alle retter, et måltid består sjelden av en enkel rett som vi er vant til her i Norge Det skal være harmoni i smak og konsistens både i hver enkelt rett og i måltidet som helhet. Den velfortjente høye scoren her på tripadvisor sørger for at vi stadig hører gjester langveisfra, ved kveldens besøk hadde de kommet både fra Moss og Italia. Menyen er selvsagt indiske med tradisjonelle tandoori og karri retter. Husk å be om raita, chutney og achar, og selvfølgelig garlic nan. De har rause porsjoner, og de er rause med krydringen.

Next

Hjem

Indisk drammen

Vi tar alle forholdsregler for en smittefri levering hjem til deg. Gi beskjed til servitør om du ønsker dette alternativet da vi må ta ekstra hensyn. All mat som serveres på Safran skal være av høy kvalitet. Håper på forståelse for dette. Med en slik sentral beliggenhet, er dette det perfekte stedet for et måltid etter jobb, før kino eller for en kveld ute på byen. Himalaya Tandori serverer indiske matretter tilpasset enhvers smak. Vår restaurant holder åpent, men vi tilbyr kun takeaway.

Next

Himalaya Tandori

Indisk drammen

Enten du har vært å reist mye i Thailand tidligere, eller om dette er din første opplevelse av Thailandsk kokekunst så håper vi å kunne ta deg med på en kulinarisk reise til smilets land. Dette gjenspeiles i alle ledd i tilberedelsene. Vi har valgt å sette noen symboler ved retter som i utgangspunktet inneholder noe styrke. Vi er en familie basert virksomhet som har vært fra tiår. Telefon : 451 61 455 For bestilling av bord, send en mail til : booking soisaam. Thai-maten kan være sterk, og prikke på tungen, men den er aldri av lang varighet.

Next

De 5 beste indiske restaurantene i Drammen

Indisk drammen

Velkommen til Singh Saab- en ekte indisk restaurant! Bestiller du sterk kan det hende du trenger et håndkle. Folk som bor her i byen, oss inkludert, kommer fordi maten er bra og fordi vertskapet er hyggelig. Gi beskjed til servitør om du ønsker dette alternativet da vi må ta ekstra hensyn og de fleste retter lages spesielt til deg. Våre råvarer er alltid friske, garanterer deg det aller beste. Avslutt gjerne måltidet med en kopp chai. Dere er også velkommen til å hente hos oss. Når vi har kapasitet til det kan vi også tilby take away, men våre gjester i restauranten er første prioritet.

Next

Punjabi Tikka Drammen Indisk Pakistansk mat. Bestill på nett

Indisk drammen

Med en variert meny kan vi tilby både kjøttretter og vegetar retter. Vi ønsker alle velkommen til et hyggelig lokale fylt med eksotiske smaker. Det idéelle thai-måltidet er en harmonisk blanding mellom skarpt og sart, søtt og surt, og er ment å være like tilfredsstillende for både øye, nese og gane. Gi sansene dine et inntrykk av hva ekte Indisk servert mat er. Skjult i en kjeller nær gjestehavna.

Next

Singh Saab The Authetic Indian Cuisine

Indisk drammen

Med vårt kjøkken kan gjestene nyte kokkens unike matkunster samt duften av de nydelige rettene som tilberedes. Vi følger helsemyndighetenes anbefaling og ønsker ikke å få noe smitte. Safran Indisk restaurant tilbyr en helhetlig kulinarisk matopplevelse for gjestene våre. Egen Barnemeny er også å finne. . .

Next

Singh Saab The Authetic Indian Cuisine

Indisk drammen

. . . . . . .

Next