Hvid riflet dyb tallerken 21 cm. Royal Copenhagen hvid riflet

LYNGBY DYB TALLERKEN 21 CM HVID

Hvid riflet dyb tallerken 21 cm

Stellet er ideelt som hverdagsstel i et moderne hjem, hvor man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det hele leder tilbage til den uge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, der fremviste hendes nye idé for Royal Copenhagen. Den originale Lyngby dybe tallerken på 21 cm egner sig til forretter såsom en enkel salat eller til morgenmaden med yoghurt, bær og nødder. Leveringstid ved ombytning kan forekomme. Royal Copenhagen byder på kvalitet og design. Mangler du tallerkener, fade, kander og skåle i Hvid Riflet fra Royal Copenhagen, finder du det hele her.

Next

Royal Copenhagen

Hvid riflet dyb tallerken 21 cm

Som Royal Copenhagens andre kollektioner af hvide spisestel, stammer grundformen til Hvid Riflet fra det det 19. Det grundliggende design er identisk med Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Riflet signatur, og lader sig fint blande med andre stel — men på egen hånd er det også elegant og iøjnefaldende. En moderne klassiker fra Royal Copenhagen. Det grundlæggende design er identisk med Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Riflet Signatur, og lader sig fint blande med andre stel — men på egen hånd er det også elegant og iøjnefaldende. Selvom mønstrene naturligvis overordnet set er de samme, kan du altid vide dig sikker på, at der er en blåmaler, der har siddet og malet hver en lille streg, krølle eller blomst på hver eneste tallerken, du køber. Det enkle design er både klassisk og elegant på samme tid, hvilket giver det perfekte og tidløse design, som aldrig går af mode.

Next

Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Dyb Tallerken, 21 cm

Hvid riflet dyb tallerken 21 cm

Royal Copenhagen er umiskendeligt et af de mest populære danske brands overhovedet, og når det kommer til boligindretning, er der næppe mange modeentusiaster, der kan sige sig fri fra at være lidt forelsket i de fine design. Skab en moderne og klassisk stil på dit spisebord med disse elegante tallerkener. Lige siden da har de skabt holdbart stel, som er blevet symbol på kvalitetsbevidsthed og sans for mode. Det er godt håndværk og smukt design i skøn forening, og det er simpelthen ikke til at gå galt i byen med. Der vil nemlig være en sammenhæng i det riflede tema.

Next

Royal Copenhagen Hvid Riflet Dyb Tallerken 21 cm

Hvid riflet dyb tallerken 21 cm

Derudover er de dog også anerkendt for deres evner til at være nyskabende og innovative. Det er samleelementer, som man kan blive ved med at ønske sig hele livet igennem, og er man begejstret for boliginteriør, vil man uden tvivl sætte pris på at få eksempelvis smukke Royal Copenhagen-tallerkener. Det er derfor noget, der kan betale sig at købe. Her bliver der ganske enkelt aldrig gået på kompromis med netop kvaliteten, og det resulterer i tallerkener, krus og fade, som du kan bruge år efter år, og som tilmed kan gives videre fra generation til generation. Pengene kan tilbagebetales imod forevisning af kvittering inden for 30 dage fra købstidspunktet. Vi vælger vores leverandører med omhu og formidler udelukkende high-end kvalitetsprodukter, som gennem tiden har bevist deres værd.

Next

Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Dyb Tallerken, 21 cm

Hvid riflet dyb tallerken 21 cm

Kombiner den med resten af Hvid Riflet stellet til en sublim middag med smagfulde supper til dem, du vil imponere. Det er netop en af de mange gode egenskaber ved dette brand. Der er alene tale om en ombytning og der gives derfor ikke penge retur. Royal Copenhagen 2 års brudgaranti: Ved køb af produkter fra Royal Copenhagen, giver vi 24 måneder brudgaranti fra købsdatoen. Er du faldet for Hvid Riflet-serien fra Royal Copenhagen, finder du alt fra tallerkener, krus, skåle, fade og kander lige her. Hun præsenterede dem for en dramatisk nyfortolkning af det helt klassiske Musselmalede stel. Siger man porcelæn bliver man næsten også nødt til at sige Royal Copenhagen.

Next

Hvid Halvblonde Tallerken, Dyb, 21 Cm Dybe Tallerkner fra Royal Copenhagen

Hvid riflet dyb tallerken 21 cm

Hvid Riflet serien fortæller historien om kongeligt porcelæn og håndværk i en minimalistisk og nutidig stil. Uanset hvad du dækker bordet med, er der et design til dig, som både er smukt og funktionelt. Det enkle design giver dig nemlig rig mulighed for at bruge fantasien. Du har nemlig altid mulighed for at tilføje moderne, klassiske eller unikke elementer, så du kan skabe din helt personlige borddækning. Hos Magasin finder du flere forskellige brands, der kan bidrage til en unik og spændende borddækning.

Next

Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Dyb Tallerken, 21 cm

Hvid riflet dyb tallerken 21 cm

Fra en dristig idé til dernæst at blive en klassiker i danskernes hjem. Returning forudsætter, at varen er i originalemballage og i samme stand, som da du modtog den. Det er nemlig med til at understøtte den lækre mad, du skal servere for dine gæster. Find Royal Copenhagen her hos Magasin Her hos Magasin kan du naturligvis finde masser af skønne. Naturligvis forhandler vi kun originale varer og står til en hver tid med stolthed bag vores mærker. Klassisk dyb tallerken til suppe, morgenmad og desserter. Indret det smukkeste hjem med Royal Copenhagen Royal Copenhagen så dagens lys tilbage i år 1775, hvor dronning Juliane Marie grundlagde Den Kongelige Porcelænsfabrik.

Next