Hsl sovellus opiskelija. Helsingin seudun liikenteen reitit ja aikataulut Tässä.fi:ssä

Helsingin seudun liikenteen reitit ja aikataulut Tässä.fi:ssä

Hsl sovellus opiskelija

Halutessasi saat kartan ja reittiohjeet pysäkille. Danske Bank helpottaa opiskelijaelämää, niin pienissä kuin isommissakin talousasioissa. Kotiinkuljetuspalvelu koskee vain Manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys. Danske Bankin asiakkaana saat käyttöösi kätevän mobiilipankin, josta näet mm. Alennusta 70 vuotta täyttäneille ja opiskelijoille kausilipuista Vyöhykkeiden myötä käyttöön tulee uusi alennus 70 vuotta täyttäneille. Sovelluksessa lipun pääsee ostamaan suoraan reittihausta.

Next

HSL:n liput ja vyöhykkeet uudistuvat 27.4.2019

Hsl sovellus opiskelija

Kun uudet vyöhykkeet tulevat käyttöön, kortinlukijan käyttöliittymä uudistuu ja näytöllä näkyvät vain ne liput, joita siltä lähtöpisteeltä voi ostaa. Jos asiasi liittyy tilaukseen, selvitä tilausnumerosi joka löytyy sähköpostitse lähetetyssä tilausvahvistuksessa. Löydät satoja opiskelija-alennuksia tunnetuilta brändeiltä mm. Lastenlipun ikäraja nousee 17 vuoteen. Käsittelemme kaikki asiakastietosi luottamuksellisesti emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Next

Matkakortti ja HSL

Hsl sovellus opiskelija

Maksa päivittäiset ostokset ja todista opiskelijastatuksesi yhdellä kortilla. Kausiliput, joiden voimassaolo jatkuu 27. Julkisen liikenteen reititykseen pääsee Tässä. Voit ostaa uuden matkakortin kadonneen tilalle vain asioimalla. Miksi joudun syöttämään ne uudelleen tilauksen yhteydessä? Voinko tilata verkkokaupasta matkakortin alaikäiselle lapselleni? Korttia tilatessasi sinulle tulee vastaan Danske Bankin päivittäispalveluhinnasto, joka täytyy hyväksyä tilauksen jatkamista varten. Ilmainen d igitaalinen opiskelijakortti toimii virallisena opiskelijatunnisteena kaikkialla Suomessa, ja todistat sillä opiskelijastatuksesi vaivatta suoraan puhelimesta.

Next

Usein kysytyt kysymykset

Hsl sovellus opiskelija

. Kortin tilaamalla tulet Danske Bankin asiakkaaksi ja saat käyttöösi pankkipalvelupaketin, joka sisältää mm. Toimituskulut riippuvat tilaamistasi tuotteista, niiden määrästä ja valitsemastasi toimitustavasta. Valtaosa nykyään käytössä olevista kännyköistä on ns. Huomioithan, että mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka.

Next

Vyöhykkeet korvasivat kuntarajat joukkoliikenteessä

Hsl sovellus opiskelija

Kerro mahdollisimman tarkasti, miten tuotteen vika ilmenee. Frank Appista näet lähistöllä olevat opiskelija-alennukset ja nappaat alekoodit verkkokauppoihin. Huomioithan, että Frankin kautta olet etuohjelmassa, johon kuuluu verkkopankkitunnukset, käyttötili sekä opiskelijakortti maksuominaisuudella täysin maksutta koko opintojesi ajaksi — ikään katsomatta. Digitaalisen opiskelijakortin ja Frankin digipalvelun käyttö on sinulle täysin ilmaista. Sen jälkeen siitä peritään 6 euron käsittelymaksu. Maksuvahvistuksesta pääset omalle Verkko-ostajan palvelut —sivullesi, josta näet onko tilauksesi jo toimitettu ja miten tilauksesi etenee postissa.

Next

Miksei HSL:n uudestakaan sovelluksesta voi ostaa yli 30 päivän lippua?

Hsl sovellus opiskelija

Pysäkin kolme seuraavaa lähtöä näkyy yhdellä silmäyksellä. Tarkista ikärajat lentoyhtioiden omilta sivuilta. Etenemisen seuranta ei koske kirjeitse toimitettavia tuotteita, kuten matkakortteja tai matkakorttikoteloita. Miten vaihdan tilaamani tuotteen toiseen? Voit käyttää samaa korttia maksamiseen ja opiskelijastatuksesi todistamiseen. Jatkossa opiskelijat saavat kausilipuista 45 prosentin alennuksen. Sisäiset, seutu- ja lähiseutuliput jäävät historiaan, ja lippu ostetaan vyöhykkeille A, B, C ja D.

Next

Miksei HSL:n uudestakaan sovelluksesta voi ostaa yli 30 päivän lippua?

Hsl sovellus opiskelija

Lähetä toivomuksia, kommentteja ja muuta palautetta palautelomakkeella tai sähköpostilla: Adfore Technologies Oy. Lataa muovikortin rinnalle Frank App omasta sovelluskaupastasi, ja avaat ovet myös verkkokauppojen opiskelija-alennuksiin. Voit ladata Frank Appin ja ottaa digitaalisen opiskelijakortin käyttöösi odotellessasi muovisen kortin saapumista. Palauta ensin tuote yllä mainitulla tavalla, jolloin saat siitä rahat takaisin. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Mikäli lataat asiattoman kuvan, opiskelijakorttisi ei kelpaa! Odotettavissa on, että joukkoliikenteen käyttö lisääntyy etenkin B- ja C-vyöhykkeillä.

Next