Houten chalet te koop. Bekijk hier al onze Chalets

Houten chalet kopen?

Houten chalet te koop

Bij onbehandeld vurenhout heeft u nog de mogelijkheid om het hout te schilderen in de kleur die u graag wilt. Belangrijk is om te bedenken wat het doel is van de chalet. Heb je altijd al interesse gehad om een recreatiewoning te kopen? In een chalet is alles zoals u het wilt. Huizen zijn er in vele vormen, maten en materialen: open bebouwingen, halfopen bebouwingen, rijhuizen, grote huizen, kleine huizen, steenbouw, betonbouw, houtbouw… Wanneer u denkt aan een permanente woning, denkt u echter misschien niet zo snel aan een chalet. Wanneer u kiest voor een houten chalet als permanente woning, denkt u aan het milieu! Tijdens dit proces wordt er onder andere rekening gehouden met de samenstelling van uw gezin om het chalet daarna kant-en-klaar af te leveren. Door de uitstekende isolatie, het robuuste exterieur en de eindeloze mogelijkheden voor het interieur voelt een chalet als een echt huis. Uit meerdere landen komen recreatiewoningen regelmatig langs.

Next

IZBA

Houten chalet te koop

We leveren binnen 1-7 werkdagen op basis van efficientie, hierdoor kunnen wij van te voren geen leverdag bepalen. Ook kunt u de indeling en afmetingen bepalen. Op ons showterrein in Oterleek kunt u diverse modellen bekijken. Ik zit zelf al meer dan 20 jaar in houtbouw en heb doorheen mijn carrière vele innovaties binnen de sector van dichtbij meegemaakt. Onze adviseurs laten u graag de meest recente voorbeelden zien. Wij denken met u mee van oriëntatie tot nazorg. Met sfeerhaard binnen en buiten erg gezellig ingericht.

Next

Recreatiewoning & Chalets te koop. Tweede woning vinden via merseytravel-newsroom.prgloo.com

Houten chalet te koop

Een voordeel van een houten chalet als woonhuis is dat het gebruikte hout de luchtvochtigheid binnen goed kan stabiliseren zonder enige hulp van ventilatie apparatuur. Casco bouw, ofwel wind en waterdicht huis wordt zo veel mogelijk zelf uitgevoerd. Wel zien we dat steeds meer mensen een houten chalet als woonhuis kiezen. Ruime opstelling met woonkamer, slaapkamers en L-keuken. Voorbeeld tuinhuis van hout: Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat er voor u allemaal mogelijk is! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze ervaren medewerkers zullen hun uiterste best doen aan uw wensen te voldoen. Indien u uw ideale chalet niet kan vinden in ons online assortiment, dan wijzen we u graag op de mogelijkheid om een te laten maken.

Next

Chalet als permanente woning? Kan perfect!

Houten chalet te koop

Geniet optimaal van uw vakantie in een veelzijdige houten chalet en voel u de koning ter rijk in uw eigen vakantiepaleisje. Zoals u hier onder kunt zien bieden wij verschillende modellen aan. Dan koopt u simpelweg een nieuwe. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze medewerkers zullen hun uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen. Ook hier geldt weer dat de wanddikte afhankelijk is van de gebruikersdoeleinden, maar ook de locatie. Of kiest u liever voor het plaatsen van midden in de natuur? Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar op +32 0 335-52555 of kom eens langs in onze overdekte toonzaal in Wommelgem nabij Antwerpen.

Next

Prefab Houten woning

Houten chalet te koop

U kunt kiezen voor een klein romantisch chaletje, of u kiest voor een grotere luxe chalet. Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden, een vrijblijvende offerte of informatiepakket wilt aanvragen ga dan naar onze contact pagina en vul daar uw gegevens in. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, wij kunnen voor elk budget, in alle soorten en maten, bijna 100 verschillende houten chalets leveren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. En dat is precies wat deze recreatieve woning zo geliefd maakt. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar op +32 0 335-52555 of kom eens langs in een van onze showrooms. Ontdek de vele mogelijkheden en neem nog vandaag.

Next

IZBA

Houten chalet te koop

Ook voor het adverteren van woningen of vakantiehuisjes als bijvoorbeeld een chalet. Denk dan bijvoorbeeld ook aan een recreatiewoning zoals een chalet op campings. Een houten chalet wordt ook wel gebruikt als recreatiewoning. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of de chat. Ook het realiseren van een behoort tot de mogelijkheden. Ideaal als uw kleinkinderen of kinderen komen logeren. Navigatieadres: Lode Zielenslaan 10, Wommelgem.

Next