Fodterapeut aalborg. Fodterapi v/ Mia Fenger

Uddannelse og autorisation

Fodterapeut aalborg

De skal plejes regelmæssigt ligesom hud, hår og negle. Sunde fødder kommer ikke af sig selv. Shellac fransk kant ifm fobehandling 45 min 300 kr. At give sine fødder opmærksomhed, forkælelse og pleje er ikke kun godt for fødderne, det giver faktisk en følelse af velvære i hele kroppen. Vi behandler både på klinikken samt udebehandlinger.

Next

Aalborgs bedste fodterapeut / Klinik for Fodterapi Aalborg / Fodbehandling Aalborg/ Fodlæge / Foddame / Fodplejer / Statsautoriseret Fodterapeut Aase Kaspersen

Fodterapeut aalborg

Dine negle klippes og slibes, hård hud beskæres og slibes. Og husk at vi også udsteder gavekort, så du kan glæde én du holder af, med en professionel fodbehandling. Døjer du med hård hud, ned-groede negle, fortykkelse af negle, svamp, ligtorne, revnede hæle eller andre ømme punkter, kan vi hjælpe og lindre eventuelle gener og smerter. Oplever man smerte eller ubehag fra fødder eller negle, har man sandsynligvis et problem, som Fodklinik Hasseris kan afhjælpe. Vi har set det meste, så du skal ikke holde dig tilbage for at vise dine fødder frem — sammen kan vi gøre det bedre! Bevar dine fødder - de skal bære dig hele livet.

Next

Monas Fodpleje

Fodterapeut aalborg

Vi vejleder i fodøvelser og rigtigt fodtøj, og hvad du selv kan gøre for at holde dine fødder i god stand. Paraffinbehandling af fødder eller hænder 15 min 150 kr. Hvis det ikke er nok, så er der hjælp at hente med aflastninger og indlæg, som også kan bidrage til at du får en smertefri og god gangafvikling. Jonna Brix Jeg har været klinikejer siden 1973 og er uddannet Statsuatoriseret Fodterapeut fra København i 1966. Har du bare sure tæer, så kan jeg også hjælpe dig med det problem. Jeg startede min karrierer hos Dr. Pålægning af egen lak-15 min 100 kr.

Next

Aalborg Fodpleje

Fodterapeut aalborg

Vi udfører fodbehandlinger, hvor vi fjerner hård hud og ligtorne og klipper og oprenser neglene, laver neglebøjler til nedgroede negle, aflastninger til sår og trykskader. Dine fødder skal bære dig gennem et helt liv, og derfor skal du passe godt på dem. Diabetespatienter er berettige til at få lavet en fodstatus ved en statsautoriseret fodterapeut. Fire år senere tog jeg til Aalborg og startede egen klinik, hvor jeg siden hen har opbygget og drevet en velfungererende fodklinik. Når vi skal vurderes om en behandling er kritisk, skal vi se på om der er en risiko for, at din fodtilstand kan blive forværret, hvis du ikke bliver behandlet. Indimellem har fødderne godt af at få professionel fodbehandling, så de små skavanker fjernes, så man kan gå, løbe eller hoppe uden at føle smerte. Dine fødder er en altid hårdt belastet del af din krop, som også kræver pleje.

Next

Aalborgs bedste fodterapeut / Klinik for Fodterapi Aalborg / Fodbehandling Aalborg/ Fodlæge / Foddame / Fodplejer / Statsautoriseret Fodterapeut Aase Kaspersen

Fodterapeut aalborg

Der smøres med creme eller olie hvorefter der dyppes i varmt voks fra et kar. Opslag af ydernumre Ledige ydernumre vil løbende blive annonceret her på siden. Jeg tilbyder en behagelig fodbehandling, hvis du selv har svært ved at pleje dine fødder, eller hvis du blot ønsker at forkæle dig selv. Du skal selv søge Helbredstillæg ved Aalborg Kommune. Tilskud til behandling Personer som har fået konstateret sukkersyge, personer med behov for neglebøjlebehandling, personer med arvæv efter strålebehandling og personer med svær leddegigt er berettiget til fodbehandling med tilskud. Kongensgade, hvor jeg arbejder i tre år.

Next

Fodterapi v/ Mia Fenger

Fodterapeut aalborg

Udvidet fodbehandling 90 min 495 kr. Problemer med fødderne kan forebygges, men er skaden sket, kan det afhjælpes. Der bruges cnd shellac og behandler har certifikat. Man får frottéhandsker eller sokker på for bedste virkning. Husk at du altid skal søge om tilskud inden du stater din behandling! Fodbehandling-tider, betegnelse og priser Alm fodbehandling 75 min 420 kr. Behandlingen afsluttes med en blid og velgørende fodmassage.

Next