Flyvertinne utdanning. Hvordan bli lærer

Hvordan kan jeg bli flyvertinne?

Flyvertinne utdanning

I Førde kan du bli automatiseringsingeniør, byggingeniør eller elkraftingeniør. Å jobbe i et fly er en intim jobb fordi det er trangt og du er tett på folk hele dagen. Det jeg vet, er at jeg ofte jobber med folk som rekker meg til knærne. Som kabin crew er du holdepunktet til passasjerene, og den personen de ser på hvis noe uforutsett skjer. Du kan lese mer om kabinbesetning her: Lykke til! Planleggingen av min reiserute får jeg vite når jeg kommer på jobb. Og snipp snapp snute, så var flyvertinnesøkerskolen ute.

Next

Flyvertinne

Flyvertinne utdanning

Dette er et spørsmål de aller fleste av oss har fått en eller annen gang. Å være fagorganisert betyr at du har en fagforening nettopp for din yrkesgruppe som hjelper deg med å ivareta dine rettigheter. Verdt å nevne er også at man har mulighet til å ta med seg venner til en svært billig pris når man skal ut å reise! Ingen tatovering skal være synlig når du har på deg uniform. I tillegg til å følge med på disse sidene, så kan du også jevnlig kikke innom finn. Nei, det krever man virkelig ikke at kabinbesetningen kan.

Next

Hvordan bli lærer

Flyvertinne utdanning

. Hei Flyvertinne, eller kabinpersonale som det egentlig heter, utdanner man seg til gjennom kurs som flyselskapene selv arrangerer. Noen ganger ligger du langt bak tidsskjema, for eksempel på grunn av tekniske problemer eller fulle fly, spesielt om sommeren, og da er det viktig at du kan håndtere stressede passasjerer. Til slutt — har du noen tips til de som også ønsker å jobbe som flyvertinne? Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? I tillegg til grunnlønn, kommer ekstra betaling for overnatting, provisjon fra salg, samt penger til diett. Andre ganger kan det være tre flyvninger.

Next

Jobber: Hva du kan forvente i en flyvertinne jobbintervju

Flyvertinne utdanning

Det er med andre ord ikke en jobb du tar med deg hjem. They are equipped with passion and drive to provide outstanding service. Crew Academy Looking for a new exciting career? Men ettersom det er veldig trygt å fly, er det som i realiteten er mest utfordrende og som faktisk skjer i blant, at passasjerer kan bli syke. Som kabin crew får du en grunnlønn, men dette går på ansiennitet, altså hvor lenge du har jobbet, i tillegg får ekstra betalt for rengjøring og rydding av flyet og uniformstillegg. Må bare si tusen takk for kjempeflott lesning — du er inspirerende! Hei og takk for tidenes innkjøring i kursukene! Alle klokkeslett og all informasjon er gjort klart på forhånd, men vi får også reiseruta senest 15 dager før en ny arbeidsperiode. Etter å ha lest meg gjennom alle innleggene dine om kursukene har jeg bare blitt supergiret og kan ikke vente med å søke.

Next

«Berre» ein bachelor?

Flyvertinne utdanning

Denne typen flyvertinne jobbintervju er flott for flyselskapet, spesielt hvis de ansetter mange mennesker på kort tid - for eksempel når de åpner en ny base i en ny by. Ei av dem hadde masse erfaring fra andre selskaper, men flere andre jeg kjenner til — jobber i luften for første gang. Utfordringer ombord på et fly kan være så mangt. Men det er mulig jeg tar feil så klart. If you cannot find a position that suits you please sign up for our. Må man kunne lande flyet dersom pilotene er slått ut? Generelt er det nødvendig med normalt syn, god fysisk og mental helse, plettfri vandel og gode engelskkunnskaper. Vanligvis kommer du på jobb rundt en time før passasjerene.

Next

Hvordan bli flyvertinne (kabinpersonale)

Flyvertinne utdanning

I dag minimum 3 års utdanning; Allmennlærer: lærer for grunnskolen 1. Hva slags utdanning du velger, får innflytelse på hvor stor valgfrihet du har når du skal søke jobb, hvilken fagorganisasjon du kan tilhøre, og hva slags lønn du kan få. Purser er ei opprykksstilling som det vert rekruttert til frå dei to andre gruppene. Widerøe Hva slags type folk vil du anbefale denne jobben for? Om eg treng og vil ha det, så kan eg ta den ved eit seinare høve. Den beste strategien er svaret først på noen spørsmål, sist på noen spørsmål, og et sted i midten på de fleste spørsmål. Det sier vel kanskje noe om at denne bakgrunnen er verdsatt i selskapet. Det er mulig at du ikke får jobb med en gang du er ferdig med utdanningen din, eller du kan miste jobben som følge av dårligere økonomiske tider eller omstruktureringer på arbeidsplassen din.

Next

Kabinpersonale

Flyvertinne utdanning

Jeg har hørt at enkelte selskaper har både to og tre runder med intervjuer. Det er et ganske intensivt kurs, hvor du både har undervisning i klasserommet og får være i flyet å lære. Det vil være opp til søkere å svare i sin egen rekkefølge - og hvordan du svarer på spørsmål vil være like viktig som hva du si som svar på spørsmålene. På veien er det mange valg du må ta — du må velge videregående skole og linje, du må velge om du vil ha studiekompetanse og gå videre til høyskole eller universitet, eller ta yrkesrettet utdanning med praksis og fagbrev. Stuerten er ansvarlig for serveringen ombord, mens purseren har hovedansvaret for servicen og rapportvirksomheten. Miljøet har mye å si, og hyggelige kolleger gjør dagen bra! Når du går på kurset for å bli kabin crew, så øver vi på å lese personer — dette kalles skanning.

Next

Kabinbesetning fly

Flyvertinne utdanning

Karakterane frå fellesfag bli berre rekna på høgaste nivå. Ikkje fordi eg ikkje er skuleflink, eller ikkje har vore motivert til å studere — men fordi det omtrent kvart halvår dei siste åra har skjedd noko i livet som har slege meg hardt i trynet. Men du bør i hvertfall ha gjort deg opp noen tanker om jobben, før du reiser avgårde på intervju. Slik som nå: For akkurat nå nemlig, i skrivende stund 1. Videre skal besetningen yte service til passasjerene i løpet av flyreisen samt bistå med medisinsk hjelp dersom det skulle bli behov for det. Det har stukke kjeppar i hjula for meg… men eg har jobba vidare.

Next