En får væra som en er. Nalle, Tølle og Tassens blogg: En får væra som en er

TV 2s «En får væra som en er»: Ta det for det det er, et realt publikumsfrieri

En får væra som en er

Når hovedrollegalleriet for øvrig er så homogent, blir slikt fort klamt. Best er Bollywood-versjonen av «Jag trodde änglarna fanns» og «Nei, så tjukk du har blitt», som her er blitt en trist ballade. Jeg liker hunden bedre enn mange mennesker, så da er du advart. Disse er funksjonelle nok, men det ville være en overdrivelse å si at det spruter av dem. Stedet var hjembyen Kristiansund hvor Ole Ivars og Lasse Johansens orkester var på besøk. Joda, det kan være underholdende nok, selv om underholdningen er lett som en bademadrass. Sex, selvsagt, heri opptatt menn i dameklær.

Next

Anmeldelse, En får væra som en er, TV2

En får væra som en er

Selv om Assad Siddique er hylende morsom som fløtepus. Hvis du ikke vil ha hår på klærne, hold deg for guds skyld unna møblene. Jeg har slått meg til ro med at jeg har blitt som jeg har blitt, sjøl om jeg kanskje ikke vart som jeg skulle. Jeg har ikke sett sceneversjonen, men noe sier meg at historien kan funke enda bedre på teater, med all komikken som ligger latent i kontrasten mellom den folkelige musikken og kulturens høyborg. Mange skeptikere har vært på banen.

Next

Nalle, Tølle og Tassens blogg: En får væra som en er

En får væra som en er

De utallige «sa brura»-vitsene hans er nærmest en nervøs «tic». Men med Internett startet hun innsamlingen av bilder og stoff til boka. Pappa plukka bær med begge hender. I tillegg finnes det info om festivaler og andre arrangement. Skolmen har en litt utakknemlig rolle som petimeteret Per. I 1985 fikk den blide jenta øynene opp for musikk. Steenstrup må være Norges minst forfengelige skuespiller, og skinner sterkest hun har hjulpet til på manussiden også.

Next

Nalle, Tølle og Tassens blogg: En får væra som en er

En får væra som en er

Vi likte oss veldig godt der, og hadde så innmari lyst til å være der, slik som før. Hun har lenge snakket om å gi ut en egen bok om danseband. Her i Norge har det ikke vært laget en dansebandbok tidligere. Campingplassen, som heter Smørsia, eies av den noe mutte Indregard. Dette er gjengen som kan kose seg! Nå har musikalen blitt til et ti-episoders humordrama.

Next

EN FÅR VÆRA SOM EN ER

En får væra som en er

Også den virker inspirert av «Mamma Mia! Å kalle den «syltynn» ville være en fornærmelse mot all verdens syler. Nå blir det litt for tydelig at vi har hørt mange av vitsene før, enten de handler om skillet mellom by og land, kroppsvæsker eller sexproblematikk: Mobilen som havner i do, like før en viktig samtale ventes. Den viktigste forskjellen er at vi befinner oss på en norsk campingplass snarere enn en gresk øy. Det var det bare bestemor og venninna Ingebjørg som gadd. Bivirkningene av dette ble sosial angst.

Next

Ole Ivars

En får væra som en er

Vi skjønner fort at hun bor i Oslo, for hun virker stresset og kler seg elegant, og vil ikke være med på ting. Etter noen timer utendørs, ble vi invitert inn der Hilde hadde stelt i stand det herligste lunsjbord. Denne gangen falt derfor valget på Oset Høyfjellshotell. Selv mener Monica at dette har blitt ett oppslagsverk for de som liker denne musikken. Hovedintrigen knytter seg til en ung Dagblad-journalist Lena Kristin Ellingsen som ankommer campingplassen Smørsia under dekke av å skulle skrive en koselig sommerreportasje, men som selvsagt har en skjult agenda. Ho fikk 1 krone og 25 øre for kilo'n - enda det var nesten 2 liter bær! For den syltynne historien er ikke mye å henge en tv-serie på. .

Next