Duplo tog. Lego Duplo 5 sets Assemble & play!

LEGO 3325 Intelli

Duplo tog

Der medfølger en hårsløjfe og 2 forskellige sæt tøj, der kan mikses og matches og dermed inspirere dit barn til kreativitet ved at genopbygge Minnie med forskellige looks. Du kan købe byggesæt med ikoniske temaer, velkendte figurer og genkendelige omgivelser, som kvikker børns forståelsesevne og giver samtaleemner. Hjælp dit barn med at udvikle finmotorikken ved at stable kropsdelene i en enkel tårnkonstruktion og dermed bygge et Disney Juniors Mickey Mouse-legetøj, de kan lege med igen og igen. Byggesættene er perfekte til børn, fordi de lærer om dagligdagslivet. Hjælp politibetjentene med at suse af sted i politibilen med blinkende lys og sirenelyd for at fange forbryderen, der flygter med betjentens doughnuts! Dette politilegetøj er nemt at bygge og styrker barnets finmotorik. Før ham derefter tilbage til politistationen, og sæt ham sikkert i fængselscellen. .

Next

BrickLink Reference Catalog

Duplo tog

Små fans af Emmet og Lucy vil elske at hjælpe dem med at forsvare sig mod de invaderende rumvæsner, der er nemme at bygge! Dine børn kan slippe fantasien løs og bygge lige det, de vil. Klodserne kan gå i arv og går aldrig af mode. Tag på safari på den afrikanske savanne, og lad, som om du fotograferer løver og giraffer, se søde skovdyr under en kanotur på floden gennem skoven, byg et sandslot på en tropisk strand, tag på hvaludflugt ved Sydpolen. Duplo er enkelt og bygge med, og består af større dele, der gør det enkel att komme igang med legen på egen hånd, uden at der er någen som behøver at hjælpe. Vi sender altid med gratis fragt. Små børn vil elske at hjælpe brandmanden med at redde katten fra træet, der kan bygges! Den enkle tårnkonstruktion gør dette Disney Juniors Minnie Mouse-legetøj nemt at bygge, når barnet stabler delene i rigtig rækkefølge for at samle hele kroppen.

Next

LEGO Duplo

Duplo tog

Små børn vil elske at suse gennem byen på den seje Politimotorcykel! Førskolebørn vil elske at opfinde historier ved at lege rollelege med den smarte Politistation, der er nem at bygge. Der er ingen dikkedarer, og klodserne er helt enkle i både design og funktion. Der er lagt op til lærerigt rollespil, hvor barnet selv kan bestemme, hvilke eventyr Jake og vennerne skal ud på. Hjælp din lille brandmand med at drøne til undsætning med den seje Brandbil til børn med blinkende blåt lys og sirenelyd! Klodserne er dobbelt så store som almindelige legoklodser, hvilket gør dem perfekte til de små barnehænder og de nysgerrige børn, der putter alting i munden. Både formen, funktionen og farverne engagerer og stimulerer børns udvikling, uanset alder. Med et fængslende sortiment af legetøjsdyr, bygninger, fartøjer, figurer og tilbehør indeholder dette verdensomspændende legesæt uendelige muligheder for at aktivere og inspirere dit barn. Små børn kan udtrykke deres kreativitet ved at ombygge Mickey med 2 forskellige sæt tøj: almindeligt tøj eller pyjamas med nathue.

Next

Lego Duplo 5 sets Assemble & play!

Duplo tog

Denne legetøjsbrandbil er nem at bygge og har et opbevaringsrum, der kan åbnes, og en stige. . . . .

Next

BrickLink Reference Catalog

Duplo tog

. . . . . . .

Next

Duplo Train Autopsy Lego how to take apart duple train

Duplo tog

. . . . . . .

Next

LEGO 3325 Intelli

Duplo tog

. . . . .

Next

Duplo Train Autopsy Lego how to take apart duple train

Duplo tog

. . . . .

Next