Bosch kantklipper batteri. Bosch akku græstrimmer 18V 18

Køb Batterier til Bosch elværktøj

Bosch kantklipper batteri

Er varen ikke længere under garanti, kan hjemmesiden også bruges til at indsende varen til reparation. Jo højere kapacitet Ah , jo længere driftstid får du på din græstrimmer. De har uanede kræfter og kan rydde store arealer med uønsket plantevækst på meget kort tid. Over og omkring snoren er placeret et skjold, der beskytter dig mod det græs, de småsten og andre ting, som græstrimmeren kan risikere at skyde fra sig under anvendelsen. Det mest besværlige ved en græstrimmer er, når snoren skal skiftes eller trækkes ud af holderen, fordi den er knækket.

Next

Bosch batteri

Bosch kantklipper batteri

I testen kan du se, hvilke plusser og minusser vi faldt over ved de forskellige testmaskiner. Den har en god styrke, klipper præcist og så er den let at anvende. Derfor vægtes ergonomi højt i testen, ligesom betjening og funktioner også er vigtige. Via en trykknap har du også mulighed for at højdejustere græstrimmeren, så den passer præcis til dig, hvilket giver god fleksibilitet og sikrer en god ergonomi i forbindelse med arbejdet. Du skal lidt se ampere som en form for benzintank i bilen. Den støjer imidlertid så meget, at du også bør anskaffe dig et velfungerende høreværn. Alt afhængig af hvilken akku boremaskine eller værktøj du har, så er volt et spørgsmål om, hvor meget kraft dit værktøj har brug for.

Next

Bosch Isio batteri

Bosch kantklipper batteri

Bosch Isio er lille og handy og utrolig let have med rundt i haven. Om: Bosch AdvancedGrassCut 36 er en kraftig græstrimmer på 4,1 kilo. Akku-kantklipper Isio og akku-hækkeklipper Isio. Her er det dog vigtigt at bemærke, at batteriets kapacitet eller Ah forkortelse for Amperetimer også har noget at sige. Testkilder For at finde frem til de bedste græstrimmere lige nu, har vi undersøgt testresultater fra både Danmark og udland. Der medfølger et genopladeligt lithium-ion batteri på 36 Volt med 2,0 Amperetimer, men du kan også bruge passende Bosch-batterier som du i forvejen har til andre haveredskaber fra Bosch.

Next

Bosch 18v batteri og lader

Bosch kantklipper batteri

Ønsker du at returnere en vare til BygXtra, skal du logge ind på Min side. Det elektroniske «Anti-Blocking»-systemet garanterer at du kan fortsette klippingen der andre busksakser har gitt opp for lengst. Du kan få græstrimmere i mange forskellige størrelser og med forskellige former for drivmiddel. Bedste pris og god service På Batteribyen har vi mange leverandører, og vi forhandler batterier til alle salgs elværktøj og herunder Bosch. Kan anvendes til individuel udformning af små buksbomme på balkonen eller til formgivning af buskene på din terrasse og i din have.

Next

Bosch Isio III Akku multiklipper 3,6V

Bosch kantklipper batteri

Du kan på , hvor nemt det er at sende din vare til Bosch' reparationsservice. Denne græstrimmer er fra producenten udstyret med et aftageligt lithium-ion batteri på 18 Volt med 2,0 Amperetimer. Lithium-ion-batteriteknologi: Ingen selvutlading, ingen minneeffekt og alltid klar til bruk. Som med andre akku græstrimmere benytter denne model sig også af et systembatteri, der passer til andre redskaber i samme serie. Styrken er nemlig ikke meget vigtigere end græstrimmerens funktionalitet og betjeningsmuligheder, ligesom ergonomien og komforten ved brug også er meget vigtig.

Next

Bosch Isio III Akku multiklipper 3,6V

Bosch kantklipper batteri

Det kan i bedste tilfælde få redskaberne til at kortslutte, men du risikerer også at få stød. Der er således tale om både små og store modeller. Det vil sige at græs langs kanter skal kunne trimmes til et pænt udseende mens det lille område med ukrudt skal kunne holdes nede. Vi køber altid ind i større mængder, så vi kan få den bedste pris, som i sidste ende kommer dig til gode. For at finde de bedste græstrimmere, har redaktionen bedt producenterne om at fremsende de græstrimmere, som de vurderer til at egne sig bedst til en almindelig parcelhushave, som primært består af græs med enkelte blomsterbede, nogle få træer, et område med ukrudt, et gyngestativ og en sandkasse. Der er tale om græstrimmere i flere forskellige prisklasser, som er blevet testet op mod hinanden for at give et indblik i hvilke modeller der klarer sig godt og hvordan de klarer sig i forhold til hinanden.

Next

Græstrimmer og trimmetråd

Bosch kantklipper batteri

For langt ophold i opladeren kan beskadige lithium-ion batterier. Ét batteri til flere haveredskaber Denne Bosch græstrimmer kører på batteri, og det er et 18V Lithium-ion batteri. Alle produkter med samme antal volt, kan dele det samme batteri. Bosch-koncernens målsætning er gennem innovation og teknologi at forbedre livskvaliteten for professionelle og private med nyttige produkter og serviceydelser. Også denne model har automatisk fremføring af enkelt nylontråd, og trimmerhovedet er svingbart så der nemt kan skiftes mellem græstrimning og kantklipning.

Next

Græstrimmer

Bosch kantklipper batteri

Se blandt andet nærmere på den solide trimmer med ergonomisk håndtag og sikkerhedsafbryder. Den har en plantebeskyttelsesbøjle, så den ikke rammer dine planter, men kun fjerner ukrudt og græs. Til gengæld skal du aldrig tænke på forlængerledninger, og du kan således nemt og hurtigt komme igang med at trimme græs langs kanterne eller rydde uønsket ukrudt af vejen. En lille beskyttelsesbøjle kan slås op og ned efter behov, hvis du eksempelvis skal trimme tæt på planter eller sarte havedekorationer. Den klarer sig godt i test, og hører til blandt de billigere græstrimmere. Alle græstrimmerne bestod testen med tilfredsstillende resultat, men enkelte modeller klarede det bedre end andre.

Next