Bergans vinterjakke. Bergans tøj og udendørs produkter

Skijakker

Bergans vinterjakke

Når du knokler af sted på cyklen for at nå på kontoret til tiden, sikrer ventilationsåbninger under armene, at du effektivt slipper af med varmen. Så er det på tide til at trække i noget mindre varmt. Selv om der ikke er stræk i stoffet, har jakken den helt rigtige pasform; der er arbejdet omhyggeligt med faconen på alle paneler, ligesom placeringen af syninger har fået mange test-forsøg. Trøjen kan bruges både som et ekstra varmt lag inderst eller som en let uldstrøje til hverdag. Utne er forsynet med 2 gode stiklommer og to rummelige lårlommer, så du har god plads til alt det du gerne vil have lige ved hånden. Buksen er forsynet med elastik bagest i linningen og mulighed for brug af bælte, hvilket sikrer, at den sidder godt i livet.

Next

Jakker og frakker til kvinder

Bergans vinterjakke

Bergans arbejder tæt sammen med ekstrembrugere og specialister, der udsætter udstyret for usædvanlig hård behandling på deres ekspeditioner. Det sikrer en 100% vandtæt og slidstærk anorak med god åndbarhed — perfekt til både friluftsliv og urbane eventyr. Både inder- og yderstof er let polyester ripstop. Vælger du derfor en komprimerbar dunjakke, anbefaler vi, at du opbevarer den udfoldet eller i en større pose i de længere perioder, den ikke er i brug. Jakken har justerbar hætte samt praktiske frontlommer og brystlomme. Myrkdalen er foret med Bergans' ArcticInsulation, der holder dig varm. Skulle uheldet være ude, kan du forsikre dig selv med, at der er indbygget Recco-reflektor i jakken.

Next

Lette jakker

Bergans vinterjakke

Når snøen faller og gradestokken kryper ned mot null, velger de fleste en tykk og god vinterjakke. I bunden er der adgang til rygsækkens hovedrum, hvor der er god plads til soveposen i det særskilte bundrum. Kombinationen giver dig en jakke, der ikke bare beskytter dig mod regn og blæst, men som også pakkes let ned i rygsækken og vejer minimalt, når du ikke har brug for jakkens beskyttelse. Lynlåsen går ned til under brystkassen og det nemt og hurtigt at trække anorakken over hovedet. Udført i et stilfuldt snit og med god længde, der falder til midt på låret. Designet i samarbejde med en norske eventyrer og bjergbestiger Cecilie Skog. Du bør derfor overveje, hvad du skal bruge din jakke til, før du vælger, hvilken model, der passer til dig og dit behov.

Next

Jakker

Bergans vinterjakke

Una er en perfekt makker til brug i den danske vinter, hvor man ønsker at skærme sig mod regn og kulde. Til turbrug fungerer Cecilie Wool Tights også perfekt som ekstra lunt nattøj til ekstra kolde overnatninger… Cecilie Tights er fremstillet i blødt, åndbart og 4-vejs strækbar merinould. Mængderabat: handler du varer for mere end kr. Det er en vandtæt, vindtæt, strækbar og ventilerende membran, specielt udviklet til at beskytte mod al slags vejr og bibeholde det højest mulige niveau af komfort. På sommerferien går Utne både til strandturene i løbet af dagen og i kombination med en let sommerskjorte, til en afslappet feriemiddag med kæresten på byens bedste restaurant… Utne er fremstillet i lækkert og blødt stof, der føles superbehageligt mod huden, Materialet indeholder 3 % elastan, der gør bukserne strækbare nok til at følge alle dine bevægelser — f. Jakken har tætsiddende pasform, uden at være super slim Trim Fit. Efterhånden som jakken vaskes og slides til, kan du selv behandle dine bukser og justere mængden af voks efter dine behov.

Next

Outdoor jakker

Bergans vinterjakke

Det syntetiske fyld G-Loft Supreme sikrer, at du kan holde varmen, selv under fugtige forhold. Isoleringen sikres af let og strækbar 60-g Full Range polyester. De har to stiklommer og en lårlomme, så der er plads til lidt småting. Fylder lidt og kan nemt tages frem og lægges væk, når vejret skifter. Den rummelige hætte er justerbar og kan trækkes op over hjelmen. For de mer krevende anledningene, hva med en lekker lett jakke i mykt skinn av god kvalitet? Fjällräven har anvendt deres Hydratic-membran, der gør jakken både vand- og vindtæt. Selve symbolet på maskulin eleganse kommer i spennende snitt og farger.

Next

Artboard 26 copy 2

Bergans vinterjakke

Alt i alt er super og velsiddende tights, der kan bruges til det meste… Cecilie-serienProduktserien Cecilie er udviklet i samarbejde med den norske eventyrer og legende Cecilie Skog. Trollhetta 800 er isoleret med microfiber. Buksen har elastisk afslutning og knaplukke, hvilket holder den på plads ved anklen. Der er to forede lynlåslommer til hænderne, en lille lynlåslomme på ærmet f. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Den er dækket med en let ydre stormflap, der sammen med den kraftige indvendige flap sikrer, at der ikke trænger vand ind. Den er lavet af 100% polyester 70% genanvendt og fyldt 100 % genanvendt dun.

Next

Bergans

Bergans vinterjakke

Fjällrävens Vidda Pro-jakke er naturligvis lavet i G-1000 Eco, som på forhånd er afvisende over for både vind og vand uden at give afkald på en sublim åndbarhed. I dag er Bergans of Norway en af verdens førende leverandører af friluftsprodukter, og de fremstiller alt fra handsker til telte. Bergans Oslo Insulated er en praktisk jakke, der har alle de gode egenskaber fra fjeldbeklædning, men som passer godt til livet i storbyen. Vi anbefaler at børn maksimalt bærer 10-15% af egen kropsvægt på længere vandreture. Bundrummet passer til en sovepose.

Next

Skijakker

Bergans vinterjakke

Fargevalgene bestemmer du selv ettersom hvilken stil og personlighet du har. Cecilie-serienProduktserien Cecilie er udviklet i samarbejde med den norske eventyrer og legende Cecilie Skog. Bergans har benyttet de mange ekspeditioner som grundlag for videreudvikling af deres produkter. Flere praktiske lommer gør det nemt at holde styr på mobil, nøgler og lignende. Med en tyk sweater indenunder og et par handsker går den perfekt til en lang gåtur i skoven i efterårs- og vinterkulden.

Next