Autovit. OLX

AutoScout24 este site

Autovit

Căutaţi şi găsiţi autoturismul de vis la AutoScout24, cea mai mare piaţă auto on-line din Europa! Va oferim de asemenea posibilitatea de a verifica masina si de a o conduce drive test. Aceste autovehicule au rulajul garantat, au istoric de mentenanta care poate fi verificat in reteaua dealerilor autorizati, au o vechime de maxim 5 ani si sunt intretinute responsabil pentru ca utilizatorii sunt obligati sa le returneze la finalul contractului de leasing intr-o stare foarte buna. Autoturismele si autoutilitarele achizitionate din parcul nostru beneficieaza de urmatoarele servicii: verificare tehnica completa, kilometraj certificat, garantie 24 luni in limita a 50. Avem un stoc generos de peste 100 de automobile în parcul auto de la Galați, mașini de oraș cu diferite motorizări, inclusiv auto-utilitare. Promovam autoturisme de provenienta Romania, autoturisme achizitionate de noi de la dealeri multimarca. Domeniul principal de activitate dezvoltat de Primexprod este comercializarea de autovehicule, vanzarea de piese de schimb originale, accesorii si asigurarea de service autorizat pentru marca Ford.

Next

AUTO RULATE DRAGOLIV SASCUT • merseytravel-newsroom.prgloo.com

Autovit

Oferim clientilor nostrii istoric service complet pentru autoturismele comercializate, posibilitatea acestora de a verifica masina la orice dealer autorizat in functie de brand-ul ales. De asemenea venim in ajutor cu finantarea autoturismelor prin partenerii nostrii de leasing: Idea leasing, Bt leasing,Bcr leasing,Tiriac leasing,Brd leasing. Clienții noștri sunt mereu mulțumiți de calitatea serviciilor și calitatea tehnică a mașinilor pentru că oferim garanția încrederii de fiecare dată. De-a lungul timpului ne-am specializat in comercializarea autovehiculelor utilizate in sistemul de leasing de catre companiile mari si multinationale. Oferim posibilitatea clientilor de a inlocui masina veche cu una din oferta noastra sau a altor colaboratori prin programul Buy Back. Suntem motorheads convinși, am condus toate tipurile de automobile, de la mașini de golf la tancuri.

Next

AutoScout24 este site

Autovit

Numele AutoGeist semnifică spirit auto. Cu doar câteva clicuri vă găsiţi aici maşina second-hand sau nouă care corespunde aşteptărilor dumneavoastră, având acces direct la vânzători particulari sau dealeri auto. Incepand din 2010, AutoRulateLeasing a vandut cu succes un numar de peste 3000 de autovehicule. Se aplică regula: dumneavoastră decideţi ce găsiţi. De neratat: cu aplicaţia gratuită accesând introduceţi limba aveţi posibilitatea să căutaţi de oriunde maşini la preţuri favorabile, putând lua direct legătura cu vânzătorii. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta prin e-mail ford.

Next

AUTO GEIST • merseytravel-newsroom.prgloo.com

Autovit

Aici aveţi la dispoziţie o gamă largă de autoturisme second-hand şi mărci îndrăgite, la preţuri avantajoase, din Germania, Belgia, Olanda şi multe alte ţări din Europa. Aceasta este deviza sub care dorim sa comercializam bunurile auto rulate aflate in oferta noastra. Folosiţi această ofertă largă drept sursă utilă pentru importul autoturismelor second-hand după criteriul introduceţi ţara. . Servicii oferite la cerere: - Revizie completa schimb ulei filtre motor si cutie viteze - Livrare autovehicul pe platforma in toata tara - Eliberare numere provizorii - Consiliere inmatriculare autovehicul. © Copyright by AutoScout24 GmbH. Din 2013 am marit gama de servicii avand si un parc auto second hand destul de dezvoltat.

Next

AutoScout24 este site

Autovit

AutoScout24 este o piaţă virtuală cu peste 2,5 milioane de autovehicule din toată Europa, oferite de dealeri şi vânzători particulari. . . . . . .

Next

AutoScout24 este site

Autovit

. . . . .

Next

AutoScout24 este site

Autovit

. . . . . . .

Next

OLX

Autovit

. . . . .

Next