Atle pettersen bryllup. merseytravel-newsroom.prgloo.com

Bryllup

Atle pettersen bryllup

Og selv om bryllupet i seg selv var eventyrlig vakkert, var ikke alt som fulgte med Hellas-turen det samme. Vi visste at vi hadde et bra musikalsk show, men vi visste ikke helt om publikum skulle være med på å løfte oss opp til et slags vekkelsesmøte for Teigen. Det er helt supert å være gift. Showet spilles torsdag, fredag og lørdag i hele juli. Atle Pettersen var på Senkveld for å snakke om «Jersey Boys». . Foto: Morten Bendiksen Blir ikke lei hverandre — Jeg har aldri vært en fyr som har tenkt at innen jeg er 30 år, så skal jeg ha det sånn eller sånn.

Next

Atle Pettersen giftet seg i Hellas

Atle pettersen bryllup

Atle svinset på parketten, og Cathrine intervjuet ham etter sendingen. Det vi har sett av hverandre i det siste da, sier Atle. Den skulle «Beat for Beat»-programlederen gjerne ha unngått. Han har senere vært med i «Stjernekamp», stått på scenen i Folketeateret med og. I 2016 inntok han Folketeateret under oppsetningen av «Singing in the rain»,. Video: Vegard Harm snoker i mobilen til Atle Pettersen. Jeg liker bare å se hva som skjer, men jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg har det.

Next

VG Logo

Atle pettersen bryllup

Jeg er en sulten fyr, og livet er jo en lek. Musikeren var først å se på skjermen allerede som 14-åring, hvor han deltok i «Melodi grand prix jr. Foto: Marius Gulliksrud — Det føles utrolig deilig. » i 2003, med den selvskrevne låta «Hekta på brett». Vi blir i alle fall ikke lei hverandre, og det tenker jeg lover godt for ekteskapet, sier Cathrine og ler godt. Vi har jobbet så å si dag og natt i to-tre uker. Foto: Marius Gulliksrud Har favorittlåt De hektiske dagen skyldes at Atle har vært travelt opptatt med stykket «Gratulerer med Jahn» i Oseberg Kulturhus i Tønsberg — en hyllest til Jahn Teigen som fyller 70 år.

Next

Atle Pettersen og Cathrine Eides første jul som ektepar

Atle pettersen bryllup

Jeg vokste opp med dette programmet, og hadde sett på det i alle år. Pettersen er for tiden aktuell med ny musikk, på norsk. Det er veldig koselig å være gift. Turen til legevakten etter bryllupsfesten, for eksempel. Så har man alltid mål man har lyst til å strekke seg etter. Under generalprøve i dag gjorde vi noen justeringer, men så kommer premieren og alt sitter som det skal, smiler en lykkelig Atle.

Next

Atle Pettersen giftet seg i Hellas

Atle pettersen bryllup

Pettersen er både produsent og har en av hovedrollene i stykket. Artikkelen er over to år gammel Det forteller programlederen og musikeren på sin Instagram-profil første nyttårsdag. Når folk foreslår Jahn Teigen-show, sier jeg: «Ja, la meg prøve. «Tenk om jeg kunne vært med der en dag», pleide jeg å tenke. Forestillingen skal spilles i hele juli.

Next

VG Logo

Atle pettersen bryllup

Han har fortalt veldig lite, men jeg har skjønt at det kom til å bli skikkelig kult, sier Cathrine og ser stolt bort på ektemannen. Du kan gjøre alle genrer og alle typer musikk, roser Cathrine. I år skal vi til Skien, og det blir hyggelig, sier artisten, som ennå ikke er ferdig med julegaveshoppingen. Artist og programleder Atle Pettersen 29 har giftet seg med Cathrine Eide 29 , melder. At han hadde et slikt talent. Så jeg gleder meg over å kunne reise på en heftig juleturné.

Next

Atle Pettersen om marerittet på bryllupsnatta:

Atle pettersen bryllup

Eide forteller at hennes ultimate favorittsang er Teigens «Det vakreste som fins». Samtalen med programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp begynte likevel raskt å handle om andre ting, som bryllup. Lise er opptatt av at Atle skal få sin heder etter å ha produsert og satt sammen forestillingen. Det er noe veldig fint med at man har dedikert seg til hverandre, gjort alvor av det, forteller han. Og så gleder jeg meg veldig til julaften, som er den eneste tiden på året hvor jeg har ordentlig fri.

Next

Atle Pettersen giftet seg i Hellas

Atle pettersen bryllup

Så vi har en fast juletradisjon gående, annethvert år hos den andres familie. Det var deilig, legger Felberg til. En hektisk timeplan har også sine fordeler. Til tross for en noe luguber legevakt, går det fint med 30-åringen i dag. Paret bor nå sammen i en leilighet i Oslo.

Next