Λαρισα νετ. Αρχική

merseytravel-newsroom.prgloo.com

Λαρισα νετ

Στα δυτικά και βόρεια θα υπάρχουν αρκετές ώρες ηλιοφάνειας, ενώ στην ανατολική ηπειρωτική χώρα θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές συννεφιές. Ιδιώτες πελάτες Για τους ιδιώτες πελάτες που έχουν ενήμερα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια και δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ, η Τράπεζα Πειραιώς δίνει τη δυνατότητα αναστολής της πληρωμής των δόσεων για τρεις μήνες, σύμφωνα με την σχετική ΠΝΠ. Αναλυτικά, στο πλαίσιο αυτό είναι ήδη σε εφαρμογή: 1. «Με αυτό ακριβώς το πλαίσιο των ειδικών κατηγοριών μισθωτών εργαζομένων, που παρουσιάζουν την ιδιορρυθμία ή να έχουν πολλούς εργοδότες ή να είναι εργοδότες του εαυτού τους, με ειδική διασταύρωση από τα αντίστοιχα μητρώα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ΟΑΕΔ και του e-ΕΦΚΑ και με τη βασική προϋπόθεση να μην έχουν λάβει το επίδομα τακτικής ανεργίας, εντάσσονται στα 800 ευρώ από την άλλη εβδομάδα. Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2020 2:57 pm Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών ΠΑΝ. Στο μεταξύ, χθες για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 1.

Next

Αρχική

Λαρισα νετ

Οι νέες κατηγορίες Όπως ανέφερε, στους δικαιούχους των 800 ευρώ θα προστεθούν, από την ερχόμενη εβδομάδα, οι εξής κατηγορίες εργαζομένων: — Λατόμοι — Ασβεστοποιοί — Δασεργάτες — Ρητινοσυλλέκτες — Καπνεργάτες — Αγγειοπλάστες — Κεραμοποιοί — Πλινθοποιοί — Μισθωτοί επισκευαστικών ζωνών — Μουσικοί και τραγουδιστές, μέλη των οικείων σωματείων — Ηθοποιοί -Υποδηματεργάτες — Χειριστές, βοηθοί χειριστών κινηματογράφου — Ελεγκτές και ταμίες κινηματογράφου-θεάτρου — Τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης — Ταξιθέτες θεάτρου και κινηματογράφου — Χειριστές σκαπτικών, ανυψωτικών, οδοποιητικών και λοιπών μηχανημάτων — Μισθωτοί τουριστικού επισιτιστικού κλάδου επισιτιστικά επαγγέλματα που συνδέονται με τον τουρισμό, δηλαδή σεφ, μάγειρες, γκαρσόνια, κλπ — Χορευτές μέλη των οικείων κλαδικών και ομοιοεπαγγελματικών σωματείων — Τεχνικοί απασχολούμενοι σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις, μέλη των οικείων κλαδικών και ομοιοεπαγγελματικών σωματείων — Ειδική κατηγορία ανοίγει για τους οικοδόμους οι οποίοι έλαβαν το δωρόσημο Πάσχα 2020 από τον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης e-ΕΦΚΑ — Φορτοεκφορτωτές που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Β του υπουργείου Εργασίας, καθώς και στο μητρώο Α, εφόσον είναι ασφαλισμένοι στον e-ΕΦΚΑ και φέρουν το ειδικό βιβλιάριο του Η και Ι κεφαλαίου — Ξεναγοί υπόχρεοι καταβολής εισφορών στον e-ΕΦΚΑ και, μάλιστα, σε συγκεκριμένο υποκατάστημα του e-ΕΦΚΑ, στην Πλατεία Συντάγματος, όπου τηρείται το μητρώο τους — Αποκλειστικές νοσοκόμες που είναι συνδεδεμένες με το ειδικό μητρώο το οποίο τηρεί το υπουργείο Υγείας — Δικαιούχοι τακτικής ανεργίας που έληξε στις 31. Από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 454 παραβάσεις κι έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ σε 253 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κυρία Βάσω Δουβλατανιώτη, προϊσταμένη των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαρισαίων στο τηλέφωνο 6970 236181 και για ψυχολογική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Ο κόσμος της εργασίας δεν θα επιτρέψει να γίνει η πανδημία ευκαιρία για την εφαρμογή των πιο ακραίων και απάνθρωπων νεοφιλελεύθερων πολιτικών που θα εξασφαλίζουν τεράστια κέρδη για λίγους και εξαθλίωση για τους πολλούς. Η 5ηΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας υπολόγισαν στο φιλότιμο και την πρόσφορα των ιατρών, που για μια ακόμη φορά με αυταπάρνηση στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Αναστολή δόσεων για τους ιδιώτες πελάτες.

Next

Ξύλινες καρέκλες από 9€, ξύλινα τραπέζια, πολυθρονες, σταντ, σκαμπό

Λαρισα νετ

Υπό μία προϋπόθεση Προϋπόθεση για τη λήψη της αποζημίωσης ειδικού σκοπού από τις κατηγορίες, που προαναφέρθηκαν, είναι να μην έχουν λάβει επίδομα τακτικής ανεργίας κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2020 έως τις 30 Απριλίου 2020. Πέμπτη διανεμήθηκαν με ευθύνη, οργάνωση και προσωπικό του Δήμου Τυρνάβου τρόφιμα στους δικαιούχους. Από τη Δευτέρα του Πάσχα έρχεται νέα κακοκαιρία, με πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια και νέες βροχές, που θα μας ταλαιπωρήσουν μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2020 5:08 pm Είκοσι νέα έργα αποκατάστασης μετά από θεομηνίες, συνολικού προϋπολογισμού 55,9 εκατομμυρίων ευρώ εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανάλογα με τις καταγεγραμμένες ζημίες των μηνών Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2019. Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες, του Περιφερειακούς συμβούλους και τις Υπηρεσίες μας εντάξαμε στο ΠΔΕ Θεσσαλίας είκοσι νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 56 εκατομμυρίων ευρώ.

Next

Ξύλινες καρέκλες από 9€, ξύλινα τραπέζια, πολυθρονες, σταντ, σκαμπό

Λαρισα νετ

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2020 1:53 pm Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Μετά από συνεννόηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση οι αποφάσεις συντάξεων γήρατος αγροτών, τέως ΟΓΑ, χωρίς διαδοχική ασφάλιση, θα εκδίδονται «με το πάτημα ενός κουμπιού» παρακάμπτοντας έτσι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις δεκαετιών. Ευτυχία Σβάρνα, επικουρικό ιατρό παιδιατρικής τηλ 6947 433450 2. Τετάρτη - δείχνουν σε κάθε νοσοκομείο της χώρας ανά Υγειονομική Περιφέρεια, τους ασθενείς. Από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 440 παραβάσεις κι έχουν συλληφθεί 426 άτομα.

Next

Ειδήσεις Λάρισα : : Τοπικά Νέα Λαρίσης

Λαρισα νετ

Καραμανλή Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2020 5:53 pm Τη δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, μέσω της winbank, αίτηση για αναστολή καταβολής χρεολυσίων των ενήμερων δανείων, παρέχει η Τράπεζα Πειραιώς. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Μεγάλη Τετάρτη, για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν 73 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια τρεις στη Θεσσαλία. Η διανομή θα γίνει κατ΄ οίκον, με οχήματα του Δήμου και την συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα του Πυροσβεστικού Σώματος. Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 40 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες. Την ίδια ώρα, για λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κλπ παρά τη σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν επτά παραβάσεις και συνελήφθησαν έξι άτομα. .

Next

merseytravel-newsroom.prgloo.com

Λαρισα νετ

Οι απολυμάνσεις από το Δήμο Κιλελέρ πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση στον εσωτερικό και περιβάλλον χώρο της δομής της «Αρωγής» όπου προβλέπεται να τοποθετηθεί άμεσα κιόσκι για την πιο άνετη φιλοξενία των αστυνομικών αρχών. Η Τράπεζα Πειραιώς κατανοώντας τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας στην οικονομική δραστηριότητα, έχει ήδη λάβει συγκεκριμένα μέτρα στήριξης και διευκόλυνσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών και ιδιωτών, τόσο εφαρμόζοντας άμεσα τις νομοθετικές ρυθμίσεις που έχουν προωθηθεί, όσο και με ίδια μέσα και εργαλεία. Τρικάλων συνολικού προϋπολογισμού 30,6 εκατ. Με συνεργασίες και συνέργειες αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο και προχωράμε, με έργα χρήσιμα που φέρνουν θέσεις εργασίας και χρήμα στις τοπικές οικονομίες». Επίσης αρνητικά ήταν και τα πρώτα 30 τεστ στη Μαύρικα Καρδίτσας, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα για Σοφάδες και Βόλο. Οι επιχειρήσεις που τελούν σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας ανέρχονται σε 205.

Next